Az autista kisfiúnak rohama lesz a repülőn – az idegen olyat tesz amit senki sem mert megcsinálni

Sok ember számára jár stresszel a repülés. Kényelmetlen, rengeteg az idegen néha pedig nagy a légörvény.

Néhányunk számára ez igen zavaró de az egyik izraeli járaton utazó kisfiú számára túl sok volt. A gép három órás késéssel indult, már mindenki nagyon fáradt volt. A gép felszállása után fél órával pedig a kisfiúnak rohama volt.

Publiée par Bentzion Groner sur Vendredi 14 juillet 2017

Sírását az egész repülőgépen lehetett hallani és 15 perc elteltével még mindig úgy nézett ki, hogy nem is hagyja abba. Az utasok már idegeskedni kezdtek de senki nem szólt semmit.

Aztán hirtelen megjelent egy idegen és kinyújtotta a kezét a kisfiú felé. Rochelnek a keze volt, aki férjével Bentzionnal együtt csak hallgatták a fiú sírását.

A kisfiú felnézett rá, megfogta a kezét aztán ketten elvonultak a repülőgép egyik csendes sarkába. Ott Rochel megvárta, amíg a kisfiú lenyugszik, az ölében ringatta őt és utána sokáig együtt játszottak.

Publiée par Bentzion Groner sur Vendredi 14 juillet 2017

A többi utas némán bámulta a nőt, csodálkoztak, hogyan sikerült neki megnyugtatni a kisfiút. Azt azonban nem tudták, hogy Rochelnek nagy tapasztalata volt különleges szükségletekkel rendelkező gyerekek nevelésével kapcsolatban.

Rochel férje az esetről a Facebook-on írt egy bejegyzést. Azt is megemlítette, hogy a pár szeretne esetleg tréningeket tartani különleges szükségletű gyerekek nevelésével kapcsolatban.

-Megtanultuk, hogyha kezet, elfogadást és szeretetet nyújtunk a segítségre szorulónak, csodák történhetnek – írta Bentizon a bejegyzésében.

Hamar elfelejthetjük, hogy milyen nagy csodákra képes a szeretet és az elfogadás, de az ilyen eseményekre mindig is emlékezni fogunk.

Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal, hogy őket is emlékeztetni tudjuk arra, hogy soha ne féljük szeretetünket kimutatni.

betöltés...