7 színész, akiről nem is gondoltad volna, hogy híres párja van!

Néha két dudás egy csárdában nagyon is jól megvan együtt!

A művészvilág véleménye megoszlik arról, hogy szakmabelivel jobb-e szerelembe esni, vagy civillel?! Az érem egyik oldala az, hogy egy hasonló körökben mozgó “másik fél” könnyebben elfogadja azt a fajta életvitelt, amivel egy sztárélet jár. A nyugalom pártolói viszont a civil társ földhözragadt, emberibb oldalának jótékony hatásairól képesek ódákat zengeni.

Egy biztos: a szerelem nem válogat. Így van aki egy filmbes partnerében találja meg a puzzle hiányzó darabját, valaki pedig kedvenc bárjának csillogó szemű alkalmazottjában.

A hírességek élete tehát nyitott könyvként lebeg előttünk, és a szociális felületeknek hála bármikor belelapozhatunk mindennapjaikba, mégis vannak olyan házasságok, amikkel nincsenek állandóan tele a bulvárlapok.

Összegyűjtöttünk 7 olyan sztárpárt, akikről már el is felejtettük, hogy munkahely rubrikában mindkettőjüknél a színészet szerepel!

Kyra Sedgwick és Kevin Bacon közel 30 éve házasok.

Hilarie Burton és Jeffrey Dean Morgan. A Tuti Gimi Peyton Sawyera, és a The Walking Dead sármos rosszfiúja immáron 9 éve alkotnak egy párt. Szerelmük gyümölcse Augustus, pedig már 7 éves.

Calista Flockhart és Harrison Ford. Ugye, ugye? El is felejtettük már!

Christina Hendricks és Geoffrey Arend.

Avril Lavigne és Chad Kroeger. A pletykákkal ellentétben még mindig együtt vannak.

Isla Fisher és Sacha Baron Cohen. A gyönyörű színésznő és ‘Borat’ kapcsolatán sokan meglepődtek, de az idő őket igazolta.

A Dirty Dancing csinos Baby-je, Jennifer Grey és a Thor, Bosszúállók híres színésze, Clark Gregg 2001 óta házasok. Közös lányuk Stella már 16 éves.

betöltés...