Álomház! Megmutatta épülő otthonát Kulcsár Edina és Csuti!

Jó dolga lesz Medoxnak.

Most már bármikor elérkezhet a pillanat, megszületik az első gyermekük, Kulcsár Edináék most megmutatták leendő otthonukat is.

A napokban már Edina megosztott egy videót, ami letarolta a netet: titokban vette videóra, hogy reagál szerelme, amikor megtudja, hogy édesapa lesz. A kandikamerás mozi hatalmas siker lett a rajongók között, de máris is az újabb, sokak kíváncsiságát felkeltő kisfilm.

Edina és Csuti egy ház építésébe fogott hónapokkal ezelőtt, és a jelek szerint már nem is lehet sok hátra, hogy elkészüljön az otthonuk. A TV2 Szépítők című műsorában meg is mutatták az állapotát és előkerültek a látványtervek is.

Nos, a kis Medoxnak aranyélete lesz!

A lehető legnagyobb kertet szerették volna a gyermeküknek, ezért döntött úgy Edina és Csuti, hogy egy kétszintes házat építenek, így kisebb alapterületűben gondolkozhattak. A házaspár az új otthonába már Medox-szal költözik majd, a Szépítők című műsorban megmutatták a jelenlegi állapotát.

Előkerültek azonban a ház látványtervei is, amelyekből az derül ki, hogy egy hatalmas terasz, és erkély is a része lesz az állomotthonnak. Az biztos, hogy egy gyermekes család számára mindkettő hatalmas ajándék.

A filmben elmesélték, hogy a házukban is amerikai konyhájuk lesz. A szomszédokban egyszintes házak épület, ők mégis emeleteset szerettek volna. A kertbe természetesen szeretnének majd sportolási lehetőségeket, és téliesített teraszt. De két gardróbjuk lesz Edina kérésére, mert mindketten szeretnek öltözködni.

betöltés...