Ez a nő minden nap kihallgatja férjét hazugságvizsgálóval! Ennek ellenére boldogan élnek!

Nagyon sok emberben benn van a féltékenység, nem is csoda hiszen ki akarna osztozni a saját párján egy másik emberrel? Néha viszont még akkor is kialakul a féltékenység, ha nincs semmilyen ok, ami alátámaszthatná a felek hűtlenségét. Ilyenkor az ember fejében van a probléma, hiszen ez a viselkedés azt támasztja alá, hogy nem bízik saját magában vagy kinézetében. A féltékeny ember sajnos akaratlanul is olyan dolgokat csinál, ami néha napján kritikán aluli. Természetesen ezt később megbánja az illető, és próbál emiatt vezekelni.

Ma egy konkrét példát fogunk bemutatni, ahol egy hölgy nem bízza a véletlenre a dolgokat, és különleges módon próbálja meg kideríteni, hogy férje megcsalja őt vagy sem.

Bemutatjuk a 43 éves Debbi Woodot, aki az Egyesült Királyságból származik, a nő egy különleges szindrómában szenved, melynek neve Othello-szindróma. Jelenlegi férjével, Steve Wood-dal, Facebookon ismerkedtek meg egy közös barát közreműködésével, de nagyon hosszú ideig nem bízott meg a nő benne.

A nő folyamatosan ellenőrizte leveleit, a telefonját és a bankszámláját is. Próbált valami nyomot találni a hűtlenségére. De semmit sem talált. Később a pár összekötötte életét.

De Steve nem tudott ellazulni az esküvő után sem, mivel a felesége napi szinten vetette alá hazugságvizsgálónak.

Továbbá a féltékeny nő speciális szűrőket telepített a TV-re és a férje laptopjára, így nem tudott regisztrálni semmilyen társkereső oldalra, ahol nőkkel tudott volna beszélgetni.

A pár állítása szerint így boldog ahogy van, bár efelől vannak kétségeink, hiszen ki akarna minden egyes nap úgy élni, hogy irányítják az életét, és nem bíznak meg benne? Sajnálatos módon a féltékenység és a bizalmatlanság csak negatívan hatnak a kapcsolatokra.

Ti mit gondoltok az esetről? Van valakinek hasonló tapasztalata?

betöltés...