3 gyakorlat, amely felébreszti női vonzerődet és segít bevonzani az igazit!

Teljesen mindegy, hogy kapcsolatban élsz-e a jelen pillanatban, vagy éppen keresed a leendő társadat. Az alábbi élethelyzet neked is ismerős lehet.

Kívülről talán úgy tűnik, hogy az életed sínen van: sikeres vagy a munkádban és a családi kapcsolataidban, nincsenek anyagi gondjaid, csodálatos barátnőid vannak, utazol, művelődsz, tanulsz, építed az életed.

Viszont belülről valami égeti a lelkedet, néha üresnek érzed magad szeretetteljes kapcsolataid ellenére. Néha, valami nagy hiányérzet gyötör, bár önmagadnak sem tudod igazán megmagyarázni mi ennek az oka, azon kívül, hogy nincs párod. Nem érted, hogy látszólag vonzó külsőd, sikeres életed ellenére, miért nem találod meg a társad, akivel megoszthatnád (sikeres) életed…

Talán megtapasztaltad már azt, is amikor, egy korábbi kapcsolatodat az exed ezekkel a szavakkal fejezte be:

„Tudod Kedvesem, én nagyon szeretlek téged, de nem vagyok igazán szerelmes beléd.”  – ez nagyon tud fájni.

Ha pedig kapcsolatban élsz, talán nem érted, hogy párod szerető jelenléte ellenére mégsem érzed teljesnek az életed.

Elgondolkodtál e azon valaha is, hogy mi az amitől, egy nő olyannyira vonzóvá válik, hogy a férfiak hanyatt homlok rohannak utána, és a nyakukat törik azért, hogy megszerezhessék a figyelmét?

Engem évekig foglalkoztatott a kérdés ezért számtalan párkapcsolati témakörű könyvet elolvastam, de az igazi választ csak két évvel ezelőtt találtam meg, amikor kapcsolatba kerültem a Rachael Jayne Groover, The Art of Feminine Presence, szabadfordításban: A nőies erő művészete c. könyvével és programjával.

Hirtelen minden a helyére került, és megértettem a saját életem és a környezetemben élő nőtársaim életének történései közötti összefüggéseket. Megértettem, hogy a saját házasságom utolsó harmada miért nem működött. Megértettem, hogy csodálatos külsővel és fantasztikus karrierrel rendelkező szingli barátnőim, akiknek a NAGY Ő-n kívül mindenük megvan, miért nem képesek megtalálni a párjukat, szerető társukat.

A felismerés:

A valódi ok: nőiességem totális elvesztése és az attól való elzáródás.

Félreértés ne essék, a nőiesség alatt nem a nőiesség olyan külső jegyei értendők, mint a formás női idomok, szép arc, smink, vonzó megjelenés. Mert bár ezek a tényezők is nagyon fontosak egy nő megjelenésében, de mind együttvéve sem ér semmit, ha nőként elveszítjük a kapcsolatot saját belső nőies erőnkkel, a feminin esszenciánkkal.

Az elmúlt évtizedekben – velem együtt – sok nőtársam lépett a személyes fejlődés útjára, amelynek során erős és független nőkké alakultak, akik szinte minden körülmények között megállják a helyüket, és te, kedves Olvasó, talán szintén ezek közzé a hölgyek közé tartozol.

A egyenlőségért és az egyenlő elismerésért folyatatott küzdelemben sokunk – múltbeli önmagamat is beleértve – önként és szabad akaratából férfi szerepeket is felvállal. A karrierépítés, a társadalmi elvárásoknak való megfelelés kihívásai és a szeretteinkről való gondoskodás vagy sokszor csak mélyreható személyes események (súlyos betegség, velünk való visszaélés vagy egy ellenünk elkövetett erőszak) miatt sok nő elveszíti nő-tudatosságát és a személyes vonzerejéről alkotott önképét.

Ebben a folyamatban gyakran előfordul, hogy a hölgyek lezárják saját gyengédségüket, hogy ne  látszanak vagy váljanak sebezhetővé. Elveszítik érzékenységüket, érzékiségüket és a kapcsolatot saját nőies energiáikkal. (Nem igazán sexy!)

 

Ez az egyetlen és legnagyobb hiba, amit okos, értelmes, intelligens és független nők gyakran elkövetnek a kapcsolataikban.

Tudom, hogy így van, mert velem is megesett. Évekig éltem úgy az életem, hogy míg kívülről nőies megjelenésemet a környezetem rendszeresen visszaigazolta, addig belül nem igazán voltam képes önmagamat nőként elfogadni, és nőiességemet teljességgel a kapcsolatomban megélni. Az én esetemben ez nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy a férjem inkább a riválisának látott és így is viszonyult hozzám. A felismeréseim az életem ezen szakaszáról sajnos a házasságomat már nem tudta megmenteni, viszont lehetővé tette számomra a totális transzformációt, amelynek eredményeként nagyon rövid idő alatt, bevonzottam életembe azt, az új partnert, aki engem már nőiességem teljes glóriájában ismert és szeretett meg, akivel a kapcsolatépítés új dimenzióit élhetem meg, szinte minden nap. Nagy hálát érzek ezért a szívemben mind a mai napig.

Tudom tehát, hogy van lehetőség a transzformációra, vagyis az átalakulásra, akkor is Kedves Olvasó, ha nem élsz kapcsolatban és legnagyobb vágyad, hogy végre megtaláld leendő szerető társadat.

Az alábbiakban megosztom veled ennek az átalakulásnak a titkát.

Egy három lépésből álló könnyen kivitelezhető folyamatról van szó, amelynek eredményeként képes leszel ellenállhatatlan nőiességeddel azonosulni és megtalálni az oly annyira vágyott szeretetteljes mély párkapcsolatot egy erős, tudatos férfias férfival.

Ez a gyakorlatsor akkor is segítségedre lesz, ha már elkötelezett kapcsolatban élsz, és a kapcsolatodba szeretnéd visszaszerezni a szenvedélyt és a passziót.

Vizsgáljuk meg hogy szabadíthatod fel ellenállhatatlan Nőies Önmagad

1.Lépés: Vizsgáld meg múltbeli ismétlődő viselkedésmintáidat ill., a visszatérő kapcsolati élethelyzeteket

Vedd sorra korábbi kapcsolataidat, mind a rövid mind a hosszabb távúakat, és vizsgáld meg, hogy milyen ismétlődéseket, hasonlóságokat fedezel fel bennük. Talán szoktál rendszeresen randizni, de néhány találkozás után a kiválasztott férfi elveszíti érdeklődését és elhal a próbálkozás?

Vagy találkozol valakivel, aki igazán megérinti a szíved és te is az övét, de pár szenvedélyes hét vagy hónap után, megindul az elhidegülés köztetek és végül az elfoglaltságaira, a munkájára, stb. hivatkozva a férfi időt kér és eltűnik az életedből.

Fontos, hogy emlékezz a kifogásokra, amit az ex-pasijaid mondtak neked az exit időszakban.

Pl. olyasmi mint, „ te jobbat érdemelsz nálam..” vagy „ szeretlek, de nem vagyok szerelmes beléd.. „ vagy „még nem vagyok kész a komoly kapcsolatra.. „ stb.

Ezek, mind jelzések arra vonatkozóan, hogy elszakadtál vagy eltávolodtál női esszenciádtól, és a férfi – talán nőies külsőd ellenére sem érzi benned, a női vonzerőt, ami a kulcsa annak, hogy a kiszemelt férfi számára ellenállhatatlan legyél.

 

  1. Lépés : Tárd fel a tabukat, vagyis a limitáló belső meggyőződéseidet

Van néhány fontos oka annak, amikor egy nő – nem tudatosan ugyan – de lezárja a saját feminin esszenciájához vezető csatornát. Vizsgáld meg, hogy az alábbi meggyőződések közül, illik-e rád valamelyik, ha igen, akkor szükséges lesz kitörölni azokat.

  1. A férfinek kell tudni kihoznia belőlem a nőiességemet. Ez sajnos nem így van, és bizony sokáig csalódott leszel ha erre vársz. A férfi ugyanis arra reagál, amit megérez benned mint nőben. Egy férfi addig a mértékig férfias, – a kezdeti szenvedélyes időszak után is, – mint amennyire te nőies tudsz lenni.
  2. A maszkulin racionális, praktikus és produktív, – ha ezt én is elsajátítom, akkor gyorsabban jutok előre a ranglétrán és a karrieremben. Ez önmagában igaz lehet, viszont egyenes út a nők elférfiasodásához és női esszenciáik gyökeres kiirtásához.
  3. A feminin gyengébb és erőtlenebb mint a maszkulin, – nem akarom, hogy gyengének és erőtlennek lássanak. A női sebezhetőség az egyik legnagyobb vonzerő a férfi számára. A megfelelő helyen és időben és megfelelő mennyiségben adagolt autentikus sebezhetőség ellenállhatatlanná teszi a férfi számára a nőt, bármilyen minőségben is van jelen (munkatárs, feleség, barát, szomszéd, vagy csak egy járókelő az utcán).
  4. Az eltúlzott nőiesség inkorrekt visszaélés a nőiességgel, – ha érvényesülni akarok a férfiak világában (üzlet, karrier), akkor azt ne a nőisségemnek, hanem az ambícióimnak és a tehetségemnek köszönhessem. Az ambíció, a tehetség, és a rátermettség a női vonzerővel kombinálva ellenállhatatlanná teszi a női munkatársakat, anélkül, hogy integritásukat elveszítenék
  5. Az a férfi még nem született meg aki engem boldoggá tud tenni, vagy olyan férfi nem létezik, aki az összes igényemnek megfelelne– amíg ez a meggyőződésed, nem is fogsz vele találkozni. Gondolj a vonzás törvényére!
  1. Lépés: Kapcsold be a feminin esszenciádat

A sugárzó női vonzerő felélesztésének legegyszerűbb és legerőteljesebb módja az, ha ráhangolódsz a testedre.

Nő vagy! Minden rendelkezésedre áll ahhoz, hogy annak érezd magad és a legmagasabb szinten megtestesíted a NŐT önmagadban, függetlenül attól, hogy külsőd mennyiben közelíti meg a társadalmilag felállított és elfogadott normákat. Nem a külsőd, a méreteid és a külalakod fogja első sorban megalapozni női vonzerődet.

Az a hölgy, aki nőiességének, érzékiségének, nőies energiáinak, valamint nőies erejének  teljes tudatában és birtokában van – külső megjelenésétől függetlenül uralja a helyzetet, amelyben részt vesz.

Ehhez pedig csupán csak az kell, hogy ráhangolódj testedben a női erőközpontodra, amely feléleszti veled született ősi női esszenciádat.

A keleti küzdősportok gyakorlói (karate, judo, chi qong, stb), a yogik és a Pilates guruk mindannyian tudják, hogy az erőközpont az emberi testben hol helyezkedik el.

Egy fizikailag is jól behatárolható helyről van szó, amely a köldök alatt kb. egy tenyér szélességnyire található. A nőknél ezt a helyet a méhközpontnak is szokták nevezni. És az akkor is ott van, ha a méh fizikai minőségében nincs a testben, mert annak energia lenyomata ott marad.

Irányítsd figyelmedet erre a területre, a méhközpontodra. Lélegezz be mélyen az alhasadba és fokuszálj tested alsó részére: a csípődre és a lábaidra.

Meg fogod érezni testedben és közérzetedben a pozitív változást, amelyet ez a tudatos figyelemirányítás okoz. Próbálj a napi elfoglaltságaid közepette is minél többször ráhangolódni erre a területre a testedben.

Minél többször gyakorlod, annál egyszerűbben fogod megtapasztalni annak pozitív hatását.

 

Érezni fogod, hogy egyre nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb leszel. A környezetedben élő emberek – bár nem fogják ismerni az okát és az eredetét – szintén érzékelni fogják rajtad ezt a változást, amelytől nagyon vonzóvá válsz a számukra.

 

A belátások cselekvés nélkül nem hoznak eredményt, így a fenti gyakorlat csak akkor fog hatni, ha naponta gyakorolod.

Ha szeretnél még többet megtudni arról,

hogy az áhított csodálatos női vonzerődet, miképp élesztheted fel még hatásosabban;

hogy hogyan növelheted meg személyes női jelenléted erejét, oly módon, hogy ellenállhatatlanná válsz a környezeted számára;

hogy szabadulj meg az ismétlődő berögzült viselkedésmintáktól, amelyek visszatartanak attól, hogy újra a flow-ba érezhesd magad;

betöltés...