Fotók: így néznek ki ma a híres horror filmek gyereksztárjai

Egykor rettegtünk tőlük, nézzük, felnőttként, a való életben is olyan félelmetesek-e!

Ómen (1976)

Az Ómen egy furcsa kisfiúról, Damienről szól, akit egy házaspár még csecsemőkorában fogadott örökbe, miután a saját babájuk halva született. Később egyébként kiderül róla, hogy valójában a Sátán fia, vagyis velejéig gonosz. Harvey Spencer Stephens remekül jelenítette meg Damient, ami főleg azért dicséretes, mert ez volt az első szerepe. A jelenleg 46 éves színész jelenleg is aktív, bár legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy elütött két biciklistát.

Kedvencek temetője (1989)

A Kedvencek temetője című film Stephen King Állattemető című könyve alapján készült. Miko Hughes alakította a történet középpontjában álló família egyik tagját, Cage-et. A karakter egy baleset következtében meghal, ám az apja elhatározza, hogy feltámasztja. Elviszi a testét a házukhoz közeli indián temetőbe, mert akit oda földelnek el, életre kel. Mondanunk sem kell, hogy nem lett jó vége a dolognak. Hughes karrierje eléggé beindult a horror film után: szerepelt az Apollo 13-ban, a Baywatchban és a Beverly Hills 90210-ben is.

Az árva (2009)

A film középpontjában egy fiatal házaspár áll, akik születendő gyermekük halála után örökbe fogadnak egy titokzatos kilencéves kislányt. A lány furcsa dolgokat kezd el csinálni, majd a szülők hamarosan rájönnek, hogy valójában veszély fenyegeti őket. A félelmetes lurkót Isabelle Fuhrman formálta meg, aki az alkotás óta csodaszép nővé serdült. Olyan szuperprodukciókban szerepelt a közelmúltban, mint az Éhezők viadala – biztosan hallunk még róla.

Ragyogás (1980)

A Ragyogás című klasszikus szintén egy Stephen King regény alapján készült, és egy család tragédiáját meséli el. Az apa elvállalja, hogy egy télen át felügyelnek egy üres szállodára, ám a beköltözés után egyik iszonyatos történés követi a másikat – például rendszeresen felbukkannak a képen is látható halott ikrek. Lisa and Louise Burns játszotta el a kislányokat: a 48 éves nők ma már nem filmeznek, egyikük ügyvéd, a másik kutató.

A kör (2002)

A kör című filmben egy ijesztő felvételekkel teli videokazetta szedi áldozatait: aki megnézi, hét nap múlva meghal, mert eljön érte a képen látható, csöppet sem kedves Samara. A életre keltő színésznő, Daveigh Chase azért a való életben nem olyan para, sőt! A 27 éves híresség A kör folytatásában is szerepelt, de felbukkant a Donnie Darko című alkotásban és számos tévésorozatban is.

Az ördögűző (1973)

A horrorfilmek horrorfilmjében az ördög megszáll egy ártatlan kislányt, néhány pap pedig elhatározza, kiűzi belőle a gonoszt. A most 58 éves Linda Blair személyesítette meg a gyereket, 600 lány közül választottak ki a szerepre. Bár más filmekben is feltűnt azóta, mindenki Az ördögűzőben nyújtott alakítására emlékszik. Idősebb korára elszánt aktivista vált belőle, az állatok jogaiért küzd.

Az átok (2004)

Szellem kísért abban a házban, ahova egy fiatal, szőke nő érkezik, hogy szociális gondozóként dolgozzon. Ha sejtette volna, mi vár rá, valószínűleg a lakás közelébe sem ment volna. A gyilkos kedvű kísértetet Az átok című film japán eredetijében Yuya Ozeki alakította, igen emlékezetesen. Most 21 éves, továbbra is színészként dolgozik.

Hatodik érzék (1999)

Ki ne emlékezne még a Hatodik érzék halottlátó kisfiújára? Őt vette kezelésbe egy gyermekpszichológus, akiről végülis kiderült, hogy ő maga is egy szellem. Haley Joel Osment játékát mindenki csak dicsérni tudta, nagy jövőt jósoltak neki a filmiparban. Bár a Hatodik érzék után olyan alkotásokban szerepelt, mint az A.I.: Mesterséges értelem, tizenévesen az alkohol és a drogok rabja lett. Mostanra, 29 éves korára talán rendbe jött az élete: újra forgat.

betöltés...