Fürdőruhában mutatta meg sokat kritizált testét Cinthya Dictator!

Negyven kilóra fogyott.

Szembe száll a gonosz erőkkel a fiatal művész.

Feltehetően eddigi élete egyik legnehezebb évén van túl Cinthya Dictator. Az elmúlt hónapokban sorra jelentek meg róla azok a hírek, amelyek alapján sokan aggódtak a fiatal lányért. Az egész a Varga Viktorral való szakítással kezdődött…

CINTHYA DICTATOR ® (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés,

Cinthya azóta már több alkalommal elismerte, megviselte az elválás. Sőt, volt, hogy élő videóban azért zokogott, mert máig képtelen volt teljesen feldolgozni, néhány éve súlyos betegséget diagnosztizáltak nála. És ott vannak a rajongói is, akik hol a haja miatt, hol azért bántják, milyen sokat fogyott.

Cinthya most bátor lépésre szánta el magát: bikinire vetkőzött.

“Tudom, lapos a fenekem… De ez van!” – jegyezte meg a legfrissebb képe alatt Cinthya, aki ennek ellenére a képet feltöltötte a netre. Ez az első, hogy a lány egyberészes fürdőruhában jár-kel nyáron, de vállalja, ő bizony ilyen. Ha tetszik, ha nem.

Korábban azt sem titkolta, negyven kilóra fogyott az elmúlt időszakban. Pontosan tudja, hogy testsúlya és -alkata folyamatos beszédtéma, de egész egyszerűen hiába szeretne, képtelen hízni.

Bizony, az évekkel ezelőtti képeit nézegetve látható talán a leginkább a változás. Azóta nem csak Cinthya haja lett jóval kurtább, ő maga is nagyon sokat leadott.

betöltés...