6 sztáresküvő, amelyek rekordgyorsasággal értek véget

Az elmúlt héten kiderült, hogy Kurt Cobain lánya, Francis Bean alig fél évvel az esküvője után már el is vált rockzenész férjétől.

Mandatory Credit: Photo by Richard Young/REX/Shutterstock (5617660s)
Courtney Love and Frances Bean Cobain
Courtney Love ‘In Conversation’ event with Dylan Jones, as part of the Liberatum ‘Women in Creativity’ series, London, Britain – 21 Mar 2016

A sztárcsemete hosszú ideig nem nagyon tárgyalt édesanyjával, a botrányos életű Courtney Love-val, de most a válás után újra együtt látták az anya-lánya párost. Francis Bean egyébként hosszú ideje járt a boldogító igen kimondása előtt az ex-férjjel, éppen ezért némileg meglepő, hogy a szerelmüket hivatalossá tévő ceremónia után nagyon hamar szétmentek.

Sok pár, persze éppen azért házasodik össze, hogy ezzel megerősítsék a gyengélkedő szerelmüket, mint a Nirvana egykori frontemberének lányának esete is mutatja (már persze, ha itt is ilyesmiről volt szó), ez ritkán tud megmenteni egy kapcsolatot. A sztár házassága ugyan hamar véget ért, de még így is “évezredeknek” tűnik ez a frigy ahhoz képest, hogy más hírességek milyen hamar ábrándultak ki az igaziból. Íme 6 sztárpár, akik rekordgyorsasággal bontották fel a szent köteléket!
Abszolút rekorder: Britney Spears 55 óra!

A popsztár életében 2004 az esküvőkről szólt, januárban állt először, majd júliusban másodszor az oltár elé. Ebből következően közben el is kellett válnia. Britney mindössze 55 óráig volt házas, egy szombat délután mondta ki az igent gyerekkori barátjával, Jason Allen Alexanderrel Las Vegasban. Nem sikerülhetett túl jól a nászéjszaka, mert hétfőn már érvényteleníttették a frigyet. Az énekesnő még ebben az évben újra nekifutott, de a következő nász is csak két évig tartott.

Egynyári házasság: Kim Kardashian

Mióta Kanye Westtel egymásra találtak, a reality sztár előélete a homályba vész, pedig a mindenható rapper már a harmadik férje. Alig kell néhány hónapot kibírniuk együtt, hogy ez legyen Kimmy leghosszabb frigye, a legrövidebb a második volt, és a kosaras Kris Humphries-zal kötötte. A nagy szerelem csak egynyári fellángolás volt, 2011 áprilisában kimondták az igent, de mire a levelek lehullottak, októberre már el is váltak.

Válás után jól elvoltak: Cher

A dívának nincs túl nagy szerencséje a házassággal, első férje, Sonny bántalmazta, nem meglepő, hogy 1975-re, hat év után el is váltak. Cher még abban az évben újra az oltár elé állt, a rockzenész, Gregg Allman felesége lett. Az esküvőre Las Vegasban került sor, és ahogy a Las Vegas-i lagziknál lenni szokott, gyorsan jött a kiábrándulás. Alig kilenc, vagy 10 nap után érvénytelenítették a házasságot, érdekes módon ezt követően azért még négy évig egész jó elvolt a pár.

Kosaras + Las Vegas = válás: Carmen Electra

A Playboy-modell és Baywatch-lány, valamint a botrányos életű kosaras, Dennis Rodman kapcsolata nagy port vert fel a ´90-es évek végén. A veszélyes párnak kikiáltott hírességek 1998 novemberének végén kötöttek házasságot, természetesen Las Vegasban. Ez a kombináció pedig egyenes út a váláshoz, a Féregnek “becézett” sportoló már 10 nappal az igen kimondása utána meggondolta magát, mondván nem volt észnél, amikor a menyegzőre sor került. Ehhez képest még azért húzták egy darabig együtt, végül februárban aztán tényleg elváltak.

Férj kétszer: Pamela Anderson

A másik Baywatch-legenda szerelmi élete mindig is eléggé kusza volt. Tommy Lee-hez például mindössze négy nap ismertség után ment hozzá, ehhez képest a zenésszel igazán hosszú ideig volt együtt (házasságban persze, mert a válás után többször is összejöttek később), mondjuk majdnem háromszor annyi ideig, mint amennyi ideig a pókerjátékos, Rick Salomon felesége volt. Pedig kétszer is hozzáment a szerencsejátékoshoz. Először 2007 októberében mondta ki a páros a boldogító igent, decemberben már váltak is, igaz csak februárban véglegesítették a szakítást. Aztán hét évvel később, 2014 januárjában felmelegítették a kihűlt levest, rögtön egy esküvővel, hogy aztán júliusra másodszor is váljanak.

Egyszer próbálta a házasságot, elég is volt: Bradley Cooper

A sármőr színésznél két évig tart a barátnők szavatossága, ennyi időre nem érdemes házasságot kötni. Bradley Cooper ráadásul egyszer már próbálta, 2006 végén feleségül vette a csinos színésznőt, Jennifer Espositót. A következő év májusában azonban már hivatalosan is elváltak, úgy látszik, Cooper hivatalos papírokkal még a két évet sem bírja ki a partnere mellett.

betöltés...