A mozgássérült nő férje minden este leosont a garázsba, de egyszer rajtakapta, hogy mit művel…

Egyből könnybe lábadtak a szemei!

A házaspárnak mindene megvolt, amire csak vágyhattak. Boldog élet, szerelem, három gyerek… Már a házasság előtt tudták, hogy boldog életük lesz együtt, hiszen céljaik, vágyaik és értékrendjük is megegyezett. Egy napon viszont az élet közbeszólt.

Amikor az egész család ment hazafelé a kocsival, az egyik kerék defektes lett, kisodródtak, és a balesetben Liz, az anyuka, eltörte a gerincét. Attól a naptól kezdve tolószékbe kényszerült, és az egész életük megváltozott…

Publiée par Liz Soden sur Samedi 1 octobre 2016

Egy darabig minden ment az új kerékvágásban, de egy idő után Liz arra lett figyelmes, hogy a férje esténként, miután már azt hiszi, hogy mindenki alszik, lelopózik a garázsba.

Sokáig ment ez így, nem tette szóvá. Aztán egy napon szembesült az igazsággal. A férje egész idő alatt azon ügyködött, hogy olyan széket készítsen neki, amivel jóformán bárhova el tud jutni gond nélkül. Ez azért is volt annyira fontos, mert Liz így Liz visszanyerhette szabadságának egy jó részét, ami eddig elérhetetlen volt a számára.

I'm STANDING on the beach!!

Publiée par Liz Soden sur Vendredi 31 octobre 2014

Az új szék olyan volt, amilyet eddig még nem látott a világ. A férfi egy kisebb tankot rakott össze, ami majdnem minden terepen képes haladni gond nélkül, és még mechanikusan álló pozícióba is képes emelni a tulajdonosát.

Így már akár a partra is letudtak menni együtt sétálgatni, mint addig.

.

.

betöltés...