Rossz hírt közöltek Alekosszal az orvosok!

Agyvizsgálata volt.

Nemrég önként jelentette be, megvizsgáltatja az agyát. De azt sem titkolta, vannak félelmei – Alekosz diagnózisa őt is meglepte.

Az előzményekről dióhéjban: Alekosz önként akart börtönbe vonulni, de nem engedték. A kommentelői nekiestek, így határozott lépésre szánta magát. “Tököl után, megszámlálhatatlan levelet kaptam az agyamra vonatkozólag miszerint is elmebeteg, nem normális, elmeosztályra való agyi sérült vagyok. Úgy döntöttem, véget vetek a találgatásoknak. Megvizsgáltatom az agyamat!” – közölte néhány hete Alekosz, majd jelezte, be kell fizetnie előtte a TB-jét, hiszen nem jár neki, a röntgenvizsgálattól pedig igenis fél.

És eljött a nagy nap!

Alekosz ma délután megjelent az érdi SZTK-ban, ahol alapos vizsgálatoknak vetették alá. A diagnózis lesújtó – már ami egy átlagembert illeti. Alekosz azonban higgadtan és tárgylagosan számolt be a világnak minderről.

Gond van! Sokáig vizsgáltak!

“A pszichiáter megmondta. Egy vizsgálat ide kevés. Beutalt az ideggyógyászatra! Augusztus 21. 13.00. Érd SZTK. Az elsődleges diagnózis: személyiségzavar, irritábilis viselkedés, hiányzó morbus tudat. A jövőben pszichodiagnosztikai vizsgálatok sorozatát végzik majd el rajtam. Nem éppen így képzeltem a nyarat!” – közölte a rajongóival, majd jelezte, holnap gerincferdülése miatt ingyenbelépőket igényel a Gellért-fürdőbe.

betöltés...