Tekerd alufóliába a lábad, egy óra múlva te is meg fogsz lepődni a hatásán!

Az alufólia a legtöbb háztartásban megtalálható, de leginkább csak sütéshez használjuk. Ismerkedjünk meg vele közelebbről, hiszen számtalan egészségügyi problémát orvosolhatunk segítségével.

1. Megszabadít a fáradtságtól

Tegyünk 2-4 órára alumínium fólia csíkokat a fagyasztóba. Majd terítsünk az arcunkra a lehűlt fólia darabokat, főleg a homlok, és a szem körüli részekre. Pihenjünk egy keveset, és meglátjuk, pillanatok alatt elmúlik a fáradtság.

2. Ízületi fájdalmak ellen

Borítsuk be a fájó testrészt alufóliával, majd kössük le egy pamut ronggyal, és maradjunk így egy éjszakán át. 10-12 napon keresztül alkalmazzuk ezt a módszert, majd tartsunk 2 hetes szünetet, és folytassuk tovább.

3. Fájdalomcsillapító

Az égési sérülések okozta fájdalom ellen a legjobb megoldás az alufólia. Mossuk le a sebet, töröljük szárazra, krémezzük be, majd borítsuk be egy tiszta kötéssel, és ezután tegyünk rá fóliát. Kössük be egy kendővel az egészet, és addig hagyjuk rajta, míg a fájdalom megszűnik.

4. Fantom fájdalom

Az amputáció utáni fantom fájdalmat is enyhíthetjük alufólia segítségével. Borítsuk be a csonka végtagot fóliával, majd kössük le. A fájdalom rövid időn belül meg fog szűnni.

5. Meghűlés ellen

A megfázástól, vagy influenzától is könnyen megszabadulhatunk alufólia segítségével. Borítsuk be a lábunk 5-7 réteg alufóliával, maradjunk így 2 órán keresztül, majd vegyük le. Hagyjuk egy kis időt szellőzni, majd ismételjük meg újra a műveletet. Egy héten keresztül végezhetjük a kezelést, vagy addig, amíg jobban érezzük már magunk.

betöltés...