Viszlát, Vad angyal! Felismerhetetlenné operálták Natalia Oreiro arcát

Natalia Oreiro 40 éves lett

A magyarok egyik kedvenc szappanoperasztárja, Natalia Oreiro 1977. május 19-én látta meg a napvilágot Uruguay fővárosában, Montevidóban. Vagyis éppen ma ünnepli a 40. születésnapját.

A magyar tévénézők a kétezres évek elején ismerték meg a nevét, ekkor került a TV2 képernyőjére a Vad angyal című sorozat, amely óriási siker lett. Ezután érkezett a Kachorra – az áratlan szökevény, majd évekkel később a Te vagy az életem.

Natalia ezután a filmek felé fordult és egyre komolyabb szerepeket kapott. 2001-ben ment férjhez Ricardo Mollóhoz. 2012 óta édesanya, akkor született a kisfia, Merlin. És, hogy mennyit változott külsőleg? Elképesztően sokat.

Natalia Oreiro túlzásba vitte a plasztikát?

A dél-amerikai országokban sokkal népszerűbbek a plasztikai beavatkozások, mint a világ más tájain, szinte nincs olyan nő, aki ne operáltatna meg magán valamit időnként. A színésznők között pedig ez a trend hatványozottan érződik.

Így van ezzel Natalia Oreiro is, aki rendszeresen megy botoxkezelésekre, ráncfelvarrásra, valamint szájfeltöltésre. Ezektől mostanra olyan lett az arca, mintha kivasalták volna, mosolyogni csak nehezen képes. A szemei természetellenesen nyitottak, korábban nem ilyen volt a tekintete. Nem azt mondjuk, hogy manapság már nem szép és bájos, de talán jobb lett volna elkerülni az orvosi rendelőt.

Natalia Oreiro jelenlegi és régi arca

Smink nélkül sem jobb a helyzet

Talán ezen a smink nélküli fotón látszik csak igazán, mennyire megváltozott az arca az évek alatt. Kicsit szomorú ezt látni, hiszen biztosak vagyunk benne, a fölösleges bevatkozások nélkül még szebben öregedett volna. Mindenesetre nagyon boldog születésnapot kívánunk neki!

betöltés...