Az orvosok azt mondták az 1 éves kort sem éri meg – 23 évvel később bebizonyítja hogy tévedtek

Rengeteg változást hoz életünkben a gyermek megjelenése. Biztosak lehetünk benne, hogy semmi sem marad a régi és sok szülő felismeri, hogy rengeteg lemondással is jár a gyermek megérkezése.

A 23 éves Sheree Psaila számára az anyaság az átlagosnál nagyobb kihívást jelentett.

https://www.instagram.com/p/hGBredJZnV/

Sheree egy nagyon ritka genetikai betegséggel született, melynek következtében karjaiban és lábában szinte nincs is izom, írta a Daily Mail.

Mikor Sheree megszületett, az orvosok azt mondták szüleinek, hogy nem fogja megérni az első születénapját. De 23 évvel később a lány bebizonyította, hogy nagyot tévedtek.

A fiatal lány már több műtéten is átesett a 23 év alatt. Az orvosok azt tanácsolták szüleinek, hogy a kislány maradjon tolószékben és írassák majd be őt egy mozgáskorlátozottaknak készült iskolába.

A kislány azonban nem akart így élni és már 5 éves korában megtette az első lépéseit. Később azonban az orvosok ismét rossz hírrel álltak elő.

-Az orvosaim azt mondták, hogy valószínűleg soha nem lehet gyerekem. Ennek okát azonban soha nem magyarázták el, mesélte a lány a Daily Mail.-nek.

Sheree nem foglalkozott azzal, mit mondanak neki az orvosok és teherbe esett. A lány mindössze 122 cm magas és az orvosai úgy gondolták, nem tudja majd a terhességet kihordani. Természetesen semmi gond nem volt a terhességgel.

47 cm-re és 2,5 kg-mal született meg Sheree fia, Hayden, 2016.januárjában császármetszéssel. Az édesanyának férje és egy asszisztens hölgy segít a gyermeknevelésben.

-Imádom az anyaságot, de nagyon frusztráló, hogy sok mindent nem tudok megcsinálni a betegségem miatt, mondta Sheree.

Annak ellenére, hogy Sheree az átlagosnál nagyobb problémákkal kell, hogy megküzdjön, megmutatta, hogy igenis képes az anyaságra.

Igazi inspiráció lehet mindannyiunk számára, a kis Hayden örülhet, hogy ilyen anyukája van.

betöltés...