Így tisztítsd meg 21 nap alatt a bélrendszered ezzel a 2 összetevővel!

A bélrendszer megtisztítása által számos betegséget előzhetünk meg. Az ott lerakódott salakanyagoktól és a parazitáktól időnként ajánlott megszabadulni, mielőtt nagyobb baj következne be. Ezzel az egyszerű módszerrel szinte újjászülethetünk.

Egy átlag ember élete során közel 40 ezer liter folyadék és 100 tonna élelmiszer halad át bélrendszerén. Mintegy 10 kilogrammnyi salakanyagot eredményezve. Ha nem szeretnénk mindezt magunkkal cipelni egy életen át, szabaduljunk meg tőle.

A méreganyagok bekerülnek a véráramba, és gyakran súlyos betegségeket eredményeznek. A vastagbél nem megfelelő működése okozhat székrekedést, túlsúlyt, májbetegséget, rossz veseműködést, cukorbetegséget, a haj, köröm és bőr állapotának romlását, ízületi gyulladást, de akár rákot is. A különböző, tisztítás céljából használt beöntések csak egy részét, alig 40-50 centimétert tisztítanak meg a vastagbélből. Ezenkívül pedig ez a tisztítás időigényes és a bélflórát is károsíthatja. Ezért érdemes olyan módszert választani, mely az egész bélrendszert megtisztítja.

Itt a megfelelő módszer!

Fogyasszunk 3 héten keresztül rendszeresen lenmagőrleményt. A napi ajánlott adag 1-3 kanál. A lenmag megtisztítja a beleket és ezzel egyidőben védi a bélflórát is. Ez a módszer segít a súlycsökkentésben, mivel szabályozza a zsíranyagcserét is. Csökkenti a koleszterinszintet, és segítségével megszabadulhatunk a lerakódott méreganyagoktól.

Milyen betegségek esetén ajánlott?

  • felsőlégúti gyulladás és rossz gyomorműködés esetén
  • gyomorfekély
  • húgyuti gyullatás, hólyaghurut, vesemedence-gyulladás
  • túlsúlyosság, rossz zsíranyagcsere

Hogyan működik?

A reggelit három hétig hanyagoljuk, helyette fogyasszuk az alábbi keveréket.

  • 1. héten: 1 evőkanál lenmagliszt és 100 ml kefir
  • 2. héten: 2 evőkanál lenmagliszt és 100 ml kefir
  • 3. héten: 3 evőkanál lenmagliszt és 150 ml kefir

A lenmaglisztet minden reggel frissen készítsük el házilag, egy kávédaráló segítségével. A nap folyamán legalább két liter tiszta vizet fogyasszunk el. Évente egyszer tarthatjuk csak a lenmagos kúrát.

betöltés...