Michael Jackson halála után 8 évvel lánya különleges képeket tesz közzé apja születésnapján

Augusztus 29-énlett volna Michael Jacksons születésnapja. Ebből az alkalomból lánya Paris Jackson különleges képeket tett fel az internetre.

Michel Jackson 1958ban született, zenei karrierját a “The Jackson 5” nevű együttesben kezdet, ahol testvéreivel együtt énekelt. Később szóló karriert épített fel, rengeteg világszerte ismert dala van és elnyerte a “Pop Királya” elnevezést is.

View this post on Instagram

Air Michael! #magic #MichaelJackson #VictoryTour

A post shared by Michael Jackson (@michaeljackson) on

Michael Jackson óriási hatással volt a zenei iparágra, legnagyobb sikerei a “Thriller”, “Black or White” vagy a “Billie Jean”. 2009. június 25-én halt meg, tragikus körülmények között.

Rengeteg fotós kísérte mindenhová élete folyamán, de sikerült gyermekeit a nyilvánosság kizárásával nevelnie. Lánya Paris nemrég jelent meg a nyilvánosság előtt, modell karrierbe kezdett.

A lány édesapja születésnapja alkalmából néhány szép képet tett fel az internetre. Az egyik képen látjuk,amint megpuszilják egymást, az apa a jól ismert fehér pólóját és fekete kabátját viseli. De nem is igazán a kép, hanem az alatta lévő szöveg az, amiről ma az emberek beszélnek. Ezt írta:

“Boldog születésnapot Neked, Téged szeretlek a legjobban, Te vagy az, aki megmutatta nekem mi az igazi szenvedély. Megmutattad hogyan éljek, hogyan álmodjak. Soha senki iránt nem fogok olyan szeretetet érezni, mint amit irántad éreztem. Te mindig is velem leszel, én mindig is Veled leszek.

Te nem vagy én, én pedig nem vagyok Te, de az egész lényem tudja, hogy egyek vagyunk.

Lelkünk soha nem változik, köszönöm a csodát, mindörökké.”

Itt egy fiatal lányról van szó és nem szabad elfelejtenünk, hogy egy ő egy olyan lány, aki elvesztette az édesapját. Ha Michael Jackson most élne, nagyon büszke lenne rá.

Mi is szeretnénk gratulálni a Pop Királyának és tisztelgünk emléke előtt. Nagyon jó látni, hogy ilyen szép lánya van, kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal, hogy mások is megnézhessék ezeket a képeket!

betöltés...