Az állatorvosok megmentették ezt az éhező kutyát. De ez nem egy kutya!

Ez szerencsétlen kinézetű kutyát fedezett fel egy nő Los Angelesben, Kaliforniában. Az állat annyira ijesztő volt, hogy nem merte megközelíteni. Ehelyett küldött egy képet egy állatvédő szervezetnek. Nyilvánvaló volt, hogy az állat beteg, és elhagyott. De a legfurcsább a fajtája volt.

Ez a kutya valójában nem is kutya. Ez egy farkas-kutya keverék. A szervezet önkéntesei még soha nem láttak ilyet korábban. Persze segítettek rajta. Amint megérkeztek a helyszínre, a farkas próbált menekülni. A helyzet nagyon komoly volt, majdnem reménytelen, mert a kutya nagyon rossz állapotban volt. Egy önkéntes így emlékszik, ” Sz egész testét fekélyek borították. Vérzett, genny folyt ki a sebeiből és csont és bőr volt. ” 

Mancsai duzzadtak voltak. 

A farkas-kutya azonban láthatóan valakié volt korábban. Ennek bizonyítéka volt a kötél a nyakában. Kidobhatták. Julia, halálosan félt az emberektől. De Julia lassan megtanulta, hogy az önkénteseket elfogadja. 

Miután megérkezett a menedékre, Juliát megfürdették, és gyógyítani kezdték, jól tűrte. 

Mindent megkapott, de lassan épült fel, annyi trauma érte, olyan rossz állapotban volt, végül elvitték egy másik menhelyre két másik farkaskeverék mellé.

Julia megmenekült az utolsó pillanatban a halál küszöbén. A farkas keverékek nagyon ritkák, és gyakran kidobják őket, mert más a természetük, mint a kutyáknak. Mindenki győződjön meg róla, milyen kutyát vesz vagy szerez be, ne utólag dobja utcára!

betöltés...