A Kocka-teszt, ami megmutatja mi van a tudatalattidban!

A képzelőerőnket próbára tevő tesztek feltárják tudatalattink és személyiségünk számunkra is ismeretlen aspektusait. Minden bennünk rejlő szín és szimbólum hozzájárul ahhoz, ahogyan a körülöttünk levő világot észleljük, ugyanakkor sok mindent elárul az egyéniségünkről is.

Szeretnéd jobban megtudni ki is vagy valójában? Induljon képzeletbeli utazásunk egy tágas rét közepén. Vegyél magadhoz tollat és papírt, és kezdjük is el a tesztet:

Egyedül sétálsz a réten, míg egyszer egy kockába botlasz.
Mekkora a kocka?
Milyen színe van?
Milyen érzéseket kelt benned a színe?
Belátsz a kocka belsejébe?

Ezután látsz egy létrát.
A létra a kockának támaszkodva áll?
Mekkora a távolság a létra és kocka között?

Látsz egy lovat is.
Mekkora a távolság a ló és a kocka között?
Milyen színű a ló?
Szabadon jár, vagy meg van kötve?
Van-e rajta nyereg?

Közeledik a vihar.
Milyen távol van a vihar a kockától?
Csak néhány percet fog tartani, vagy hosszabb lesz?
Erős vihar érkezik, dörgéssel, villámlással és felhőszakadással?

Hirtelen egy virágot pillantasz meg.
Vannak mellette más virágok is?
Hol van a virág, közel vagy távol tőled?

Kiértékelés:

A kocka téged jelképez, azt ahogyan magadat látod a világban. Ha az általad elképzelt tárgy átlátszó, ez azt jelenti, hogy az emberek átlátnak rajtad. Az anyag amiből a kocka készült, a saját érzéseidet tükrözi, hogy mennyire keménynek és erősnek mutatkozol mások előtt. A kocka mérete összehasonlítva a rét méretével a saját egódra utal. Ha a kocka nagyon nagy, hatalmas EGO húzódik a háttérben.

A létra a barátaidat jelképezi. Ha ez a kockára támaszkodik, akkor a barátaid hajlamosak rád támaszkodni és a segítségedet kérni. A kocka és létra közti távolság megmutatja mennyire közeli a viszonyod a barátaiddal.
A ló életed szerelmét tükrözi. A kocka és a ló közti távolság megmutatja, hogy közted és a szeretett szmély között mekkora jelenleg a távolság. Ha a ló meg van kötve, ez azt jelképezi, hogy folyamatosan szükségét érzed annak, hogy irányítsd a kapcsolatotokat. Ha a lón rajta van a nyereg, akkor a szeretett személy mellett biztonságban és kellemesen érzed magad. Ha a lő szabad és ellenőrizhetetlen, a kapcsolatotok bizonytalan és kiszámíthatatlan.

A vihar az akadályok szimbóluma, amelyekkel életed során találkozol. Ha rövid ideig tart, azt jelenti aggaszt valami, aminek a végkifejéletére hamarosan fény derül. Ha a vihar hosszan eltart, ez állandó akadályt jelképez az életedben. Ha a vihar erős, ilyennek látod az akadályt is az életedben, és fájdalmat okoz neked. Ha pedig távoli, azt jelenti nem tulajdonítasz nagyobb jelentőséget neki, és optimistán próbálod megoldani a problémát.

A virág jelképezi a gyerekeidet, vagy a vágyat, hogy mennyire szeretnél gyereket. Minél közelebb áll a virág a kockához, annál közelebb érzed magad gyerekeidhez, vagy annál jobban szeretnél gyereket. Ahány virágot képzeltél el, annyi gyereket szeretnél.

A színek jelentése:

A fekete önállóságot, eleganciát, kifinomultságot és csábítást jelképez. Egy olyan erős személyiséget, amely nem képes kompromisszumot kötni.

A fehér az ártatlanság és tisztaság jelképe. Egy meleg és nyitott személyiséget tükröz. A fehér színt gyakran választják az érzékeny és intelligens egyének.

A piros az erő és szexuális energia szimbóluma. Ez a szín minden esetben figyelemfelkeltő és csábító hatással bír. Általában a csábító, fejlett művészi érzékkel rendelkező, szerető egyének szokták választani.

A kék az ismeretet, a hűséget és tiszta elmét jelképezi. A magabiztos és intelligens személyek által kedvelt színárnyalat.

A zöld az együttérzés, a lendület és az életerő szimbóluma. Akik ezt a színt választják általában nagyon optimisták, barátságosak és jókedélyűek.

A sárga a játék és lelkesedés, valamint az optimizmus jelképe. Akik a sárgát választják, merészek, karizmatikusak, mindig nyitottak új dolgokat tanulni és kipróbálni.

A lila a királyi szín. A jó ízlést, a gazdagságot és a kifinomultságot tükrözi. Egy rendkívül nőies és romantikus szín. Akiknek választása a lilára esik, intelligensek, stílusosak, és gondosan választják ki azokat a személyeket, akikkel körbeveszik magukat.

A barna a föld színe. Stabilitást és állandóság utáni vágyat jelképez. Általában azok a személyek választják, akik magabiztosak és stabil kapcsolatokra vágynak.

betöltés...