Tűzforró fotók! Brutálisan dögös nővé érett Eminem lánya

Eminem lánya, Hailie Jade Scott Matherns karácsonykor lett 21 éves. Egyszerűen elképesztő, mennyire szép nő lett belőle.

Eminem a kis Hailie-vel évekkel ezelőtt

Eminem nagyon szereti a lányát, kisebb korában dalt is írt neki, ami a Hailies Song címet kapta. Ez angolul annyit tesz, Hailie dala.

Eminem és a kis Hailie

Kire ütött ez a lány?

Hailie nagyon hasonlít az édesanyjára, de természetesen az édesapja vonásait is fel lehet fedezni az arcán. Két testvére van, egyikük, Alaina valójában az unokatestvére. Alaina édesanyja Kim ikertestvére, de ő nem tudott gondoskodni róla. Ezért Eminem és Kim adoptálta. A harmadik testvért Whitney-nek hívják, ő Kim kisebbik lánya egy másik férfitól.

Elképesztően szép ez a lány!

Hailie Jade Scott karácsonykor lett 21 éves

A 44 éves Eminem egyetlen vérszerinti gyermeke, Hailie Jade Scott Matherns december 25-én lett 21 éves. A fiatal lány édesanyja, a rapper nagy szerelme, Kimberly Scott, akit kétszer vett feleségül, és akitől kétszer vált el.

Karácsonykor lett 21 éves Eminem legidősebb gyermeke

Ezzel a fiúval ment a szalagavatóra

Hailie és Alaina érthető módon nagyon közel állnak egymáshoz, gyakran találkoznak. Ilyenkor párjaik is velük tartanak. Hailie és szerelme az alábbi képen látható. A fotó a lány szalagavatójának napján készült.

Így nézett ki a szalagavatóján

betöltés...