Diana hercegnő unokahúga Kitty Spencer felnőtt: ma így néz ki

Diana igazi hercegnő volt, sok ember szívét rabolta el kedvességével és közvetlenségével.

Igen fontos személy lett, amikor férjhez ment Károly herceghez és humanitárius projektekben való részvételének köszönhetően mindig is szeretni fogják az emberek.

Munkássága során az AIDS-ben megbetegedettekkel és a HIV fertőzöttekkel is találkozott és igyekezett segíteni rajtuk.

Célja az volt, hogy az ezekkel kapcsolatos hallgatást megtörje és a témát megbeszélhetővé tegye. Diana nemcsak a szívek királynője volt, hanem szerető édesanya is.

Nagyon sok időt töltött gyermekeivel és sok mindenre megtanította őt. Most biztos, hogy büszkén figyeli a mennyből Harry herceg új kapcsolatát, Meghan Markle-t és a kis unokáinak az életét is.

Igaz, hogy Diana már 20 éve nincs közöttünk, gyermekei sokat beszélnek róla interjúkon és elmondják, mennyire inspiráló volt számukra az, amit édesanyja véghez vitt.

Ez a hölgy itt pedig Kitty Spencer, Diana hercegnő unokahúga, aki hozzá hasonlóan szintén szereti a divatot. Igaz, hogy a lány még csak hét éves volt amikor Diana meghalt, de nagyon szerette őt.

Little us ❤️❤️❤️❤️ #tbt

Kitty Spencer (@kitty.spencer) által megosztott bejegyzés,

Kitty a legidősebb az unokatestvérek között, és édesapja Charles Spencer Diana öccse. Kitty, aki ma 28 éves, így Vilmos és Harry herceg unokatestvére.

Kitty 1995-ben született Nagy-Britanniában de szüleivel később a Dél-Afrikai Köztársaságba költöztek, írta a Vanity Fair. Kitty így nézett ki.

Happy Birthday, Mummy ? How I wish we were together today x

Kitty Spencer (@kitty.spencer) által megosztott bejegyzés,

Kitty most így néz ki, ugye mennyire hasonlít unokatestvérére?

Kitty most modellként dolgozik, nagyon csinos hölgy. Unokatestvéréhez hasonlóan ő is humanitárius projekteken dolgozik melyekben nagyköveti pozíciót vállalt. A projektek főleg fiatal hajléktalan emberek életét segíti.

-Csak nagyon rövid ideig ismertem őt, kevés időt töltöttünk együtt, de nagyon szerettem vele lenni – mondta a lány a Vanity Fair-nek.

Kérlek oszd meg ezt a cikket, hogy mások is olvashassanak Diana és Kitty jótékonysági munkásságáról.

betöltés...