Augusztusi szerelmi horoszkóp: Veszélyes lehet a párkapcsolatokra, ami történik

Mindenki szabadságra vágyik, ez pedig nem kedvez a régi szerelmeknek. Olvasd el, mit ígér az augusztusi horoszkóp!

Kos:
III.21. – IV. 20.

Türelmetlenséggel nem tudsz egy szívet sem meghódítani! Igaz, könnyen lehet, hogy nem is akarsz senkit sem, hisz minden kapcsolat igényli az időt, odafigyelést, lemondást. Most épp ezeket képtelen vagy adni, nagyon szabad akarsz lenni. Így be is vonzod a gyorsan jövő, gyorsan menő kapcsolatokat, amiket nem kell siratni, hisz nincsenek mélységei, de melyekből épp ezért, töltekezni sem lehet. Ha van már szerelmed, próbák sorozata tizedelheti. Régen együtt élt párod ismer, vele talán könnyebb minden.

Bika:
IV.21. – V.20.

Tőled szokatlanul, nagyon türelmetlen vagy. Tombol benned a szabadságvágy, az újra, izgalmakra való törekvés, ami könnyen akadályokat képezhet a már meglévő, de a még csak vágyott kapcsolatodban is. Szerencsére, a te türelmetlenséged más, mint a többieké, még azt is nyugodtan, békésen teszed. Egy kis odafigyeléssel, kedvességgel, egy éttermi meghívással, kényeztetéssel le is tudnak venni a lábadról. Megteszik érted, hisz szebb vagy, mint valaha. Csinos, divatos, s mindemellett mélységekkel is tele.

Ikrek:
V.21. – VI.21.

Ikrek – Lukat beszélsz mindenki, így kiszemelted hasába is. Beájulnak nagy tudásod, „jófejséged”, könnyedséged, ugyanakkor elegáns és méltóságteljes viselkedésen. Mivel mindenkit elkápráztatsz, így ne csodálkozz, ha hódolóid körében a paletta minden színe megjelenik! Akadnak közöttük nagyon akaratosak és türelmetlenek is, akik első pillanatban különlegességükkel elkápráztatnak, de egy idő után már menekülnöd kell előlük. Régen együtt élt párod csodálatos, egy fantasztikus fejezet kezdődhet vele.

Rák:
VI.22. – VII.22.

A szerelemről szól ez a hónapod, szinte lehetetlen megúsznod a vágyott csodákat, melyeket angyalaid hoznak. Fogalmazd meg mit szeretnél, s engedd, hogy érkezzenek! Te is egy angyal vagy, tele mosollyal, kedvességgel, hittel, szeretettel. Lendületed, pozitív hozzáállásod mindenhez környezetedet emeli. Egy napsugár vagy, nem tudsz, de nem is akarsz egyedül lenni. Ha külföldnek is jelentős szerepe van a szerelemben, ne csodálkozz! A házasságnak, a „szent igen” elmondásának is itt van az ideje.

Oroszlán:
VII.23. – VIII.23.

Egyik végletből a másikba esel, s nem biztos, hogy környezetedben ezt mindenki tolerálja. Ez alól kivétel szerelmed, akit elkápráztatsz, s aki mindent elvisel neked. Angyali szeretete oldani tudja az ezeket kiváltó feszültségeket. Talán te is angyallá válsz mellette, visszaadva azt a sok kedvességet egy utazással, vásárlásokkal, izgalmas és különleges programokkal. Ha otthonodtól elájulnak hódolóid, ne csodálkozz, valóban nagyon gyönyörű! Engedd, hogy szerelmed is hozzátegye lényének lényegét, több lesz minden általa!

Szűz:
VIII.24. – IX.23.

Váratlan és nagy szerelem találhat meg, még akkor is, ha ellenállsz neki. De miért is tennéd, hisz nyitva van szíved, ami már messziről látszik mozgásodon, mosolyodon, öltözködéseden, egész lényeden. Olyan párra találhatsz, akivel már többször éltél együtt, akire ráismersz, még akkor is, ha csak most látod először. Egymás felfedezése sem lesz hétköznapi, egy különleges helyzetben, talán nyaralásod, utazásod alatt lep meg. Régen együtt élt pároddal is most minden csodálatosan alakul.

Mérleg:
IX.24. – X.23.

mérleg:
Ha sikerül aggódásaidat kezelni, hagyod, hogy mély hited vezessen, azt teremtesz a szerelemben, amit csak szeretnél. Szép és érzéki vagy, ami a másik nem felé ellenállhatatlanná tesz. Nem csak a testiséget élvezed, de szíved is megnyugszik, magára ismer odafigyelésed, megértésed által. A titkok izgalmai még mindig erős vonzanak, úgyhogy ne csodálkozz, ha ez a szerelemben is megjelenik! A határokat próbáld betartani, ami régen együtt élt párodra is vonatkozik, akivel most lehetnek feszültségek!

mérleg:

Skorpió:
X.24. – XI.22.

Nem tudsz mit tenni, a nyár hozza a szerelmet, a csodákat, az érzékiséget, vágyaidat – képtelenség ellenállni! Nem is kell, hisz ennek van az ideje, s a szerelemben te vagy a legjobb tanítómester. Ahogy a mondás is tanítja: „Aki még nem volt Skorpió szülöttel, annak fogalma sincs, milyen a szerelem!” Szenvedélyességed mellett most a lágyság, odafigyelés, a finomságok is megjelennek, ami teremti boldogságodat. Még az is lehet, hogy vágyad van a világ előtt vállalni szerelmedet, itt az ideje az esküvőnek.

Nyilas:
XI.23. – XII.21.

Munkád, otthonod, családod sok időt vesz el, főleg szerelmedtől, ami téged is feszit. Igyekezz mindent a helyére tenni! Ne hagyd, hogy kapcsolatod rovására történjenek a dolgok, melyek egyébként ráérnének, hagyva, hogy sürgessenek! Végtelen nagy szeretettel vagy a világ felé, angyalaiddal kommunikálva a szerelemben is azt teremtesz meg, amit szeretnél. Könnyen lehet, hogy külföldön, nyaralásodon találsz rá akár a nagy „Ő”-re, de titkok, meglepetések is kísérhetik kapcsolatodat.

Bak:
XII.22. – I.20.

Úgy tűnik, hogy tőled függetlenül érkezik a szerelem, pedig nem igaz! Nagy érzelmeiddel, kimondott vagy kimondatlan vágyaddal te teremted meg. A találkozás már elő van készítve, még akkor is, ha nem tudsz róla. Könnyen lehet, hogy előző életekből ismert valakire ismersz rá. Szépségedhez hozzájönnek a divatos ruháid, ékszereid, melyek most messziről sugároznak, pedig alapjaiban te egyszerűségeddel, természetességeddel hódítasz. Régen együtt élt társaddal kapcsolatodat angyali szeretet védi.

Vízöntő:
I.21. – II.20.

Ha sikerül lecsendesítened a benned levő türelmetlen és nagyon nagy szabadságra vágyó hullámokat, akár még szerelmes is lehetsz. Mozogj, sportolj, keresd a kihívásokat, melyek oldani tudják azt a zizegést, mely akadályozná a szerelem kibontakozását. Még az is lehet, hogy közben találkozol egy épp ilyen „maga elöl futó” valakivel, aki ért, s ezért társad is lehet. Ha mégis a gyorsan jövő, gyorsan menő kapcsolatok vannak előnyben, ott is érdemes kicsit megállni, elmélyedni, a másik csodáját meglátni!

Halak:
II.21. – III.20.

Szerelem, szerelem, szerelem! Vízpart, tengerpart, hullámzás, álmok, csodák, angyalok – mind, mind hozzák vágyaidat, álmaidat, szerelmes pillantásodat. Talán el sem tudod képzelni, hogy a világ nem erről szól – boldogságod határtalan. A művészetek is közrejátszhatnak a nagy találkozásban, de lehet egy ezoterikus elvonuláson, táborban is az egymásra ismerés. Külföldön, nyaralásod közben is elérhet a nagy, s talán még öreg korodban is emlegetett szerelem – te vagy most maga a Szerelem.

betöltés...