Ülési pozíciód mindent elárul rólad, te hogy szoktál ülni?

A pszichológusok, akik tanulmányozzák a testbeszédet, azt mondják, ahogy leülsz, az árulkodik a személyiségről. A lényeg az, hogy mi, hogy öntudatlanul úgy ülünk, amilyen a tudatalatti szándékunk, tulajdonságaink.

1. pozíció – ezek az emberek azt gondolják, ha homokba dugják a fejüket, a dolgok megoldódnak! Néha egy ilyen megközelítés működik, és az emberek boldogok, de néha nem, és ebben az esetben képtelenek megoldani életüket. Ez ek a személyek jól kommunikálnak, egyáltalán nem unalmasak, Változékony a természetük és a véleményük is. Ezek az emberek nagyon kreatívak, kedvesek, és egy kicsit gyerekesek. Előbb beszélnek és cselekednek, mint gondolkoznak..

 2. pozíció – azok az emberek, akik ebben a helyzetben ülnek, igazi álmodozók. Nagy képzelőerővel rendelkeznek, és azt szeretnék, hogy az álom valóság lenne. Igazi lelki lények. Nem unalmas velük az élet, mert gyakran kitalálnak új, és néha elképesztő ötleteket. Szeretnek utazni, és új barátokat szerezni. Ők türelmetlenül várni hétfő, vagy az új évet, hátha valami új lesz az életükben. Gyorsan változtatják a külsejüket, partnerüket, üzletüket, lakásukat, sőt hazájukat is – mindez teljesen normális számukra.

3. pozíció – ezek az emberek tudják, mi a kényelem. Lehet, hogy nem töltik hétvégét a plázában, és a stílusuk sem tökéletes, de a parfüm vagy tejföl, amit megvesznek, az biztos, hogy végig van alaposan gondolva. Öltözködésükben és emberi kapcsolataikban is szeszélyesek és válogatósak. Gyakran egy úgynevezett “káosz” veszi őket körül, de számukra mindig van egy bizonyos logika a rendszerben: megtalálják benne a szükséges dolgokat, csukott szemmel. Ezek az emberek legfőbb gyengesége az, hogy képtelenek koncentrálni hosszabb ideig. Sőt, könnyen váltogatják a témát.

4. pozíció – akik ebben a helyzetben ülnek, utálnak elkésni, és nem szeretik azt sem, ha mások elkésnek. Okos, intelligens, érzékeny és konfliktuskerülő emberek. Ezek az emberek kényelmetlenül érzik magukat, ha valaki kimutatja érzéseit egy nyilvános helyen (legyen egy szenvedélyes csók, vagy egy veszekedés a házastársak közt). De nyitott, közvetlen emberek, akik így ülnek. A világ, e személy számára, egy barátságtalan környezet, és a lakása egyfajta menedéket, erőd, amelynek falai mögött elmúlnak a bajok.

Pozíció 5- Ezek az emberek nem rohannak, és ha belépnek egy házasságba akkor sem sietik el, hogy családjuk legyen, előtte tanulnak, és a karrierjüket megalapozzák, mivel úgy vélik, mindennek megvan a maga ideje. Jellemzőjük a kitartás (ami néha makacsságig fajul). Törekvők, kitartók, mindig célba érnek. Megjelenésük nagyon fontos számukra, és senki sem tudja, hogy miért, de fenntartják a tökéletes alakjukat. Nem szeretik a kritikát, hajlamosak alacsony önbizalomra.

betöltés...