Felnőtt a kislány, akiből édesanyja 2 évesen modellt faragott! Így néz ki most…

Aira Brown, az amerikai kislány még pelenkás korában híressé vált. 2 éves korában, amikor megtanult járni már kozmetikai eszközökkel játszott, édesanyja kifestette és megmutatta a világnak, hogy az ő kislánya a legszebb a világon.

.

Édesanyja és édesapja hamar rájött, hogy kislányuk egy igazi angyal, és úgy érezték, hogy teljesen helyénvaló, ha az egész világnak megmutatják, ezért úgy döntöttek, hogy két évesen modellt faragnak belőle.

.

Már pelenkás korában sikeres karriert futott be, miután szülei egy modell ügynökséghez vitték. Rajongói “élő babának”, “megtestesült angyalnak”, “angyali lénynek” nevezték őt. Hosszú szempillák, bájos mosly, kék szemek – tényleg olyan, mintha a mennyből érkezett volna…

Azonban kevesen tudják, hogy ezt a kislányt már csecsemő korában kozmetikai kezelésnek vetette alá: megfestették a haját, szemöldökét és szoláriumba vitték.

Úgy tűnt, hogy a kislány nagyon élvezi, ha fényképezik ezért rengeteg szépségversenyen vett részt. Kevesebb mint három éves korában, ő volt a legjobban fizetett top modell a gyermekek körében.

A kislány szülei elmondták, hogy a rosszakaró emberektől rengeteg fenyegetést kaptak. Gondoljunk csak bele: egy kislány, aki még írni és olvasni sem tud, már versenyeken vesz részt és fényképeit különböző termékek reklámozására használják fel. Sokan elfogadhatatlannak tartják az ilyesmit!

A kislány most már 8 éves, és még mindig különböző fotózásokon vesz részt, és híres márkák reklámkészítői előtt pózol. Az egyik legnépszerűbb modellnek tartják az Egyesült Államokban.

Rajongóival az Instagram, Facebook és a YouTube-csatornán keresztül kommunikál. Hamarosan egy filmben is láthatni fogjuk, ahol Aira főszerepet fog játszani.

Sokan azt gondolják, hogy Airát szülei kényszerítettek erre a pályára és amit csinál, az nem a saját döntése, hanem szüleinek az álma.

Köztudott dolog, hogy nem vezet jóra, aki ilyen korán elkezdte a karrierjét és ilyen fiatalon nemzetközi hírnevet és elismerést szerez. Reménykedjünk abban, hogy Aira Brown-t, a baba-arcú kislányt nem fogja hátrányosan befolyásolni, hogy ilyen hamar a dobogóra került.

betöltés...