Így vonzhatod be életedben a jó dolgokat a Vonzás Törvényével!

Ha elég figyelmesek vagyunk, és nem merülünk teljesen el a hétköznapi önsajnálatba, munkába és pénzkeresésbe, észrevehetjük, hogy szinte minden nap történik velünk valami „véletlen”. Illetve véletlennek hitt dolog, mert tudjuk, hogy véletlenek nincsenek, hanem mindennek jól meghatározott helye, ideje és feladat van az életünkben.

A vonzás törvénye szerint, bármit – legyen az, akár jó, akár rossz – be tudunk vonzani az életünkbe. Ezért nem mindegy, hogy milyen gondolataink vannak. Minden gondolatnak érzelmi töltete, rezgése van, mely által bevonzzuk a dolgokat. Mit tegyünk, hogy jó, számunkra szükséges dolgokat vonzzunk be?

Kérjünk
Vegyünk egy papírlapot osszuk két részre: az egyik felére írjuk rá, hogy mit nem szeretnénk, a másik oszlopba pedig ennek pont az ellenkezőjét, vagyis azt, amit szeretnénk.

Képzeljük el, amit szeretnénk
Bármi, amit szeretnénk, képzeljük el. Ha például egy autóra vágyunk, lássunk az szemünk előtt, hogy az már a miénk. Vagy képzeljük magunkat egy új munkahelyre. A belső látásunk, elképzelésünk csodálatos teremtő erővel bír.

Higgyünk
Bízzunk benne, hogy amit szeretnénk, azt meg is fogjuk kapni. És közben ne legyenek olyan korlátozó, akadályozó gondolataink, hogy „erre én úgysem vagyok képes”.

Tegyünk érte
Végezzük a hétköznapi feladatainkat, de közben vegyük észre azokat a dolgokat, melyek hozzásegítenek az új életünk megvalósításához.

Fogadjuk el
Ha megkaptuk, fogadjuk el, és örüljünk neki, mert megérdemeltük.

Adjunk hálát
Minden nap legyünk hálásak, hogy egészségesek vagyunk, szeretetben élünk, van fedél a fejünk fölött..stb. Azért legyünk hálásak, amink van.

betöltés...