A szülei arra kényszerítették, hogy ÍGY menjen iskolába. Sírva jött haza.

Kaylee Olsen egy teljesen normális 11 éves leányka volt Utahból, és nagyon kedvelte a divatot. Szeretett új ruhákat vásárolni és úgy öltözködni, hogy jól nézzen ki. Viszont túl nagy hangsúlyt fektetett a kinézetére. Kaylee gúnyolódott egy leánykán az osztályában mivel nem tudott új ruhákat venni. A következőkkel piszkálta: “Csúnya vagy, gyatrán nézel ki és rossz vagy!”

Amikor ez a hír eljutott a mostohaanyjához, nagyon meglepődött. Ő nem tűrte a piszkálódást. Módot keresett rá, hogy hogy tiszteletre és illemre tanítja a mostohalányát. Egy remek ötlete támadt:

Vásárolni vitte Kayleet magával. Egy turkálóba vitte, ahol Kaylee kiválaszthatta a “legcsúnyább” ruhákat amiket talált, amit Kaylee nagyon is élvezett. Ez persze azért volt, mert még nem jött rá, hogy arra lesz kényszerítve, hogy a következő napokban ezeket viselje.

… meg kellett éreznie, hogy milyen a másik oldalon lenni. Nem tudta elhinni, hogy a szülei arra fogják kényszeríteni, hogy így öltözködjön, és érthetően egy kissé se őrült ezek miatt. Hirtelen mindenki szeme rajta akadt meg. A gyerekek gúnyolták, és Kaylee első kézből tapasztalhatta meg ezt az érzést, amikor mindenki rajtad röhög. Említeni se érdemes, hogy nagyon gyorsan megtanulta a leckéjét – nem a ruha számít az embernél. Mostmár másként látja a dolgokat és együtt érez azzal, ahogy az osztálytársait kezelte. Kaylee beszélt azzal a leánykával akit megbántott és bocsánatot kért. Az egész történet lényege: a két leányka felfedezte, hogy milyen hasonlóak és most legjobb barátok!

A videóban megnézheti az egész történetet:

Minden esetre, Kaylee megtanulta a leckéjét, és már érti hogy milyen érzés amikor piszkálnak. Egész Amerika azon vitázott, hogy a szülők cselekedetei nagyon károsak lehettek-e a gyerekek önbizalmára. Ilyen szégyenítő büntetés sikeres volt Kaylee esetében, de ön mit gondol? Ha ez a kreatív ötlet tetszett, és ha azt véli hogy a gyermekek jobban kéne tiszteljék a társait, akkor szabadon ossza meg ezt az üzenetet mindenkivel akit ismer.

betöltés...