Extrém hajat villantott Gáspár Evelin! – fotó

A rajongóknak tetszik.

Extrém frizurával lepte meg magát és ezzel a rajongóit Győzike lánya.

Gáspár Evelin is beállt a sorba és kipróbálta a mostanában trendinek számító extrém hajfonatot – szúrta ki a life.hu. Miután elkészült a szemet gyönyörködtető, színes frizura, azonnal meg is osztotta a rajongóival, akik nem győzik dicsérni a lányt.

Némi üröm az örömben: Evelin sminkjével azonban nem mindenki elégedett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

LEZÁRVA! Nyertesek @sziabia & @zs.a.n.i0! Gratulálok! Kérlek vegyétek fel az @inglothungary-val a kapcsolatot. Drága Sminkimádó Követőim! ❤️Arra gondoltam játsszunk kicsit! 😊 Ma az INGLOT-os lányok készítik el a sminkem egy eseményre. 2 szerencsés követőmet pedig szeretnék megajándékozni egy-egy profi sminkel, amihez nem kell mást tennetek mint🔽🔽🔽 1. Követni az @inglothungary és @evelingaspar oldalàt🤗 2.Kommentbe bejelölni a sminkfanatikus barátnődet 😘 💄Vasárnap 2 nyertest is sorsolok InstaStoryban💋 Sorsolás: 2018.10.14. #inglothungary #inglotcosmetics #colormeinglot #sharemyinglot #smink #makeup #makeuptutorial #beauty #szépség #professionalmakeup #lipstick #arénapláza #arenaplaza #arenamall #arénamall #budairport #allee #alleebudapest #crueltyfree #nottestedonanimals #àllatkísérletmentes #allatkiserletmentes #reklám * Ez a tartalom nem az Instagram által szervezett illetve nem az Instagram által szponzorált. A belépők a belépéssel igazolják hogy 13 év felettiek és elfogadják az Instagram használati szabályzatát.

@ evelingaspar által megosztott bejegyzés,

Mindenesetre az extrém hajhoz egy extrém ruhát is választott, amiben egy csütörtök esti rendezvényen jelent meg. Az új stílusa sokakat lenyűgöz.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@furever.fashion & @wm_wear Fashion Show #dress @michalnegrinhungary

@ evelingaspar által megosztott bejegyzés,

betöltés...