Mindenkinek patakokban ömlött a könnye, amikor az idős férfi elkezdett énekelni

A zene nem ismer határokat, korlátlanul száll lélektől-lélekig, és ríkat meg időst vagy fiatalt. Egy a fontos, hogy az előadó szívvel, lélekkel, őszinte érzésekkel énekeljen. Az alábbi videótól garantáltan mindenki könnye kicsordul.

Amikor belépett a 83 éves férfi a színpadra, mindenki elcsodálkozott, ugyanis elég rossz egészségügyi állapotban volt. Fred Nitlle kapott egy széket, vett egy mély lélegzete, és belekezdett a világ legszebb  dalába.

A Fix You című szám elkezdése előtt, Fred elmondta, hogy ezt a dalt most barátjának énekli, aki sajnos nem lehet itt vele. A férfi markáns hangja betöltötte az egész színpadot, és az érzelmekkel teli dal, a lelkekig hatolt.

Nem kis nehézséget okozott az éneklés a rossz egészségügyi állapotban levő férfinak, ugyanis a lélegzetvételben egy oxigénpalack volt a segítségére. A háta mögött álló Young @ Heart Chorus éneklő csapata a legszebb erősítő támogatást nyújtotta Fred számára. Ez a kórus már 1982 óta létezik, olyan hírességekkel énekeltek eddig, mint a Coldplay, Jimi Henrdix vagy a Sonic Youth.

betöltés...