Természetes úton lett terhes ez a nő – de az orvosok meglepődnek, mikor meglátják az ultrahang felvételt

Kortney és Justin Miller már nagyon régen szerettek volna gyerekeket. Kortney szerencsére hamar teherbe esett. Mikor az orvos megkérdezte őt az első ultrahang felvétel készítésénél, hogy vannak-e a családban ikrek, nem is volt meglepődve. Az ő családjában ugyanis sok családtagnak voltak ikrei vagy hármasikrei.

Kortney már a terhesség elején mondta, úgy érezte, “hogy több mint egy gyerek van a hasában” – mondta a TODAY Parents újságnak.

S annek ellenére, hogy ikrek és hármas ikrek is voltak családjában, nem gondolta volna, hogy ez fog történni! Négyesikrekkel volt terhes! Miközben az egy tény, hogy négyesikrekkel általában csak mesterséges megtermékenyítés után lesz egy nő terhes. Dr Heather Turnes szerint ennek az esélye 1 a 700 000-hez.

A fiatal pár nem volt felkészülve erre. Kisfiuknak, a 4 éves Bentlee-nek is hozzá kellett szoknia a gondolathoz, hogy nemsokára négy húga vagy öccse lesz.

Piedmont Newnan received a holiday miracle early when these quadruplets were delivered Friday! Kortney and Justin Miller…

Publiée par Piedmont Healthcare sur Mardi 20 décembre 2016

A fiatal pár nagyon boldog volt, de természetesen sok kérdés merült fel bennük. “Nagyon boldogok vagyunk” -tette közzé végül is a fiatal pár.

Ez egy nagyon fontos hír volt a helyi Piedmont Newnan kórház számára is, ahol még soha nem születtek négyes ikrek. Dr Turner azonnal tudta, hogy ez egy nagy felelősséggel járó és sok előkészületet igénylő esemény lesz. Össze is állítottak egy különleges orvos csapatot, melynek a Négyes Banda nevet adták.

A PEOPLE PARENTS-nek ezt mondta a főorvos: “Minden lehetőségre gondoltunk, például koraszülésre is. Ezért fontos a jó tervezés és a koordináció, hogy majd minden rendben legyen.”

A szülés hamarabb beindult, mint ahogy azt gondolták volna. Kortneynak már három cm tágulása volt, ekkor az orvosok elkezdték a császármetszést előkészíteni. Justin, az édesapa ekkor még dolgozott de értesítették őt és azonnal bement a kórházba, hogy feleségét támogassa.

Az összes kisbaba egészségesen született, először Brandon és Brayden, aztán Bryant és Kenlee. Nem is kellett sokáig a lélegeztető gépre kötni őket, hamar megerősödtek és elkezdtek szopni is ami nagyon jó hír volt.

A nagy testvérnek Bentlee-nek kicsit meg kellett szokni a négy testvérkét de hamar megszokta a helyzetet és büszke volt testvéreire.

Dr. Turner számára ez egy nagyon új élmény volt, de minden jól ment és négy gyönyörű egészséges gyermek született.

A család hirtelen 7 tagúra nőtt! Biztos, hogy nem unatkoztak az első néhány hónapban!

betöltés...