9 ajándék egy eltávozott személytől, amelyre érdemes odafigyelni!

Vettél már észre az utadban furcsa dolgokat, miután egy számodra szeretett személy eltávozott az életből? Lehetett egy toll, egy leesett pénzérme vagy egy aprócska madár az ablakodnál. Sokan találkoznak ezekkel az elemekkel, mint az elhunyt személy szeretetének jelével, aki szeretne elérni hozzájuk.

Talán a legtöbbünk nem hisz a túlvilággal való kommunikációban, de egyes szakértők szerint valamilyen módon mindig figyelmeztetnek minket a szeretteink, akik már eltávoztak az életünkből. Ezek a jelek pedig csak akkor értelmezhetők, ha hiszünk ebben. Másképp észrevétlenül haladunk el mellettük.

1. Tollak

Ha tollat látsz az utadban, lehetséges, hogy a szeretett személy ezzel próbál üzenni. Azt akarja, hogy tudd, még melletted van és fentről vigyáz rád.

2. Kagylóhéj

Kagylóhéjat általában csak tengerparton látunk. De ha mégis az utadba sodródik egy, valami különös helyen, akkor egy ajándékként foghatod fel az eltávozott személytől, aki így próbál jelezni, hogy még mindig veled van.

3. Pénzérme

Ha pénzérmét találsz az utadban, ez azt jelentheti, hogy az elhunyt személy így próbélja tudtodra adni, hogy értékes vagy és szeret téged.

4. Lepkék, méhek, szitakötők vagy kolibri

Ha ilyen kis szárnyas teremtményeket látsz körülötted röpködni, egy rejtett üzenetre utalhat. Legközelebb, ha egy lepkét, egy méhecskét, szitakötőt vagy kis kolibrit látsz, állj meg egy percre és gondolj az elhunyt szerettedre.

5. Álmok

Álmodtál már olyan személlyel, családtaggal, aki már elhunyt? Legközelebb fordíts nagyobb figyelmet ezekre az álmokra, mert lehetséges, hogy így szeretne üzenni, tanácsot adni, vagy választ adni egy kérdésedre.

6. Számok

Ha felfigyelsz arra, hogy bizonyos számok ismételten előfordulnak körülötted egy ideje, lakkor lehetséges, hogy valaki számodra kedves személy, aki már eltávozott, kapcsolatba akar lépni veled. A számokkal való üzenés például fontos dátumok formájában is megnyilvánulhat – mint az illető személy születési dátuma.

7. Zene

Miután egy számunkra kedves személy elmegy, előfordulhat, hogy időről időre újra halljuk az ő kedvenc dalát, vagy olyan dalokat hallunk, amiről ő jut eszünkbe. Valahányszor ilyen érzésed van egy dal hallatán, gondolj arra, hogy ő itt van veled és szeret téged továbbra is.

8. Hasonmások

Volt már úgy, hogy egy tömegben látni vélted azt a személyt, aki nem rég hunyt el? És amikor közeledtél hozzá, persze mégsem ő volt. Az ilyen hasonmások felfedezése az illető személy üzenete, hogy emlékezz rá és a vele együtt eltöltött időkre.

9. Körök a fényképeken

Egy elhunyt személy fényképén feltűnő különleges kör lehet az objektíven levő por miatt is, de ha tiszta fényképezőgéppel készült a kép, akkor lehet egy üzenet is, amivel azt üzeni az illető, hogy közel van hozzád és vigyáz rád.

betöltés...