Így lesz fillérekből bársonyosan puha a kezed, kevesebb mint 1 perc alatt!

A nők híresek finom, puha bőrű kézfejükről, de néhány kellemetlen dolog miatt előfordulhat, hogy a puha bőr érdes, száraz és repedezett lesz. Íme a gyors ellenszer!

Mosogatás, száraz, hideg levegő, tisztítószerek – a mindennapi élet elengedhetetlen hasznos kellékei. Ám még a legbársonyosabb kezet tönkre tehetik.

Ha te is így jártál, ne törődj bele. Irány a fürdőszoba és jöhet a villámgyors megváltó kezelés. A hozzávalók is a legtöbb háztartásban megtalálhatóak.

Mi kell hozzá?
2 evőkanál cukor és 2 evőkanál olíva vagy kókuszolaj

A fürdőszobában a mosdó fölött a cukrot öntsd a tenyeredbe, majd csöpögtesd rá az olajat is. Ezután dörzsöld össze a két tenyeredet, majd ugyanazzal a mozdulattal, ahogy szappannal mosnál kezet, alaposan dörzsöld át a morzsálódó keverékkel a tenyeredet, ujjaidat, kézfejedet. Így ledörzsölőd róla az elhalt bőrt, s közben az olaj kellő puhasággal látja el az alatta, felszabaduló bőrfelszínt.

Ezután alaposan moss kezet és kend be a kezdet kézkrémmel!

(Természetesen az olajat és a cukrot egy kis tálkában is összekeverheted, ez esetben kanállal tedd a kezedre. Ha még bársonyosabb bőrt szeretnél, adj a hozzávalókhoz 2 evőkanál mézet!)

Az arc elhalt bőrrétegeitől való megszabadulásra és hidratálásra használhatod a barna cukor és méz ugyanilyen arányú keverékét, bőröd bársonyos és rugalmas lesz.

betöltés...