Erről árulkodik az orrod formája

Szakértők szerint az orrunk elárulja a személyiségünket. Stabil személyiség vagy? Esetleg rejtett félelmeid vannak, vagy titkon agresszív vagy? Most kiderül!

1. Orr

A keskeny és klasszikus orr művészi személyiségről árulkodik, aki nagyon jó szervezési képességekkel is bír. Minden válságba jutott ember keresi a társaságod, melletted ugyanis megnyugvást lelnek. Próbálj meg bizonyos esetekben nem pánikba esni és tanuld meg kinyilvánítani az érzéseidet mások felé is. Nagyon jó érzéked van a munkához, nem riadsz meg semmitől sem, ami erőfeszítésedbe kerül.

2. Orr

Tipikus vezéregyéniség vagy, aki erre született. Erős karaktert sugárzol ki magadból, de nem igazán vagy temperamentumos. Mérsékelt és nem vagy eléggé impulzív a döntések meghozatalában. A motiváció számodra fontos, szinte el sem tudnád képzelni az életed kihívások és célok nélkül. Az érzéseiddel nehezen birkózol meg és ezt nem is szereted tudatni a külvilággal.

3. Orr

Gyors gondolkodással bírsz, aki szereti gyorsan meg is valósítani azt, amit eltervezett. Nagyon okos vagy és gyorsan képes vagy reagálni a dolgokra. Néha talán egy kicsit túl agresszív is lehetsz, de ezt mind az okozza, ahogyan túlgyorsítod az életed. Megbízható partner vagy, legyen szó bármilyen kapcsolatról, szeretsz gondoskodni másokról.

4. Orr

Nagyon barátságos személyiség vagy és pozitívan állsz az élethez. Szereted kalandosan élni az életed, ha a helyzet úgy kívánja, de fontosabb számodra az, hogy stabil lábakon állj. Sikeresen éled az életed, pozitivitásod miatt minden sikerül, amibe belekezdesz, mert csak a végkifejletet nézed. Nehéz kihozni a sodrodból, de ha valakinek ez mégis sikerül, képes vagy egy életen át megtartani a két lépés távolságot.

5. Orr

Általában a saját tempódban és a saját igényeid szerint éled az életed, nem szereted követni mások életvitelét. Igazi lázadó személyiség vagy, aki soha nem kéri ki bárki engedélyét vagy véleményét, mindig a saját fejed után cselekszel. Nem hallgatsz a pletykákra, ilyen szempontól nehéz téged befolyásolni. Csakis saját céljaid felé haladsz, soha nem áldozod fel magad senki kedvéért sem.

betöltés...