Ez az asszony 61 évesen hordta ki lánya kisbabáját!

Egy anyának természetesen fáj látni, ha gyereke szomorú és bármit megtesz, hogy újra nevetni lássa. Ez örök érvényű, még akkor is, ha a szomorúság forrása nem más, mint hogy lánya nem tud kihordani saját gyermeket, mert szervezete valamiért képtelen rá.

Sara Connell és férje már két éve szeretnének kisbabát. Egyszer Sara mesterséges megtermékenyítésnek köszönhetően ikrekkel volt várandós, ám a babák halva születtek. Mikor pedig másodszor is várandós volt, elvetélt. Az orvosok ezután túl veszélyesnek ítélték, hogy harmadszor is megpróbálkozzon a teherbeeséssel.

Látva lánya mérhetetlen szomorúságát, Sara 61 éves édesanyja, Kristine Casey elhatározta, hogy kihordja az ő és a veje gyermekét és maga lesz a béranya. Természetesen a család nagyon féltette ettől Kristine-t, de az orvosok biztosították a rokonokat arról, hogy az asszony szervezete elég erős a terhességhez.

Császármetszéssel hozta világra a csecsemőt, akit látva szülei karjai közt boldogsággal töltötte el.

Egy anya lánya boldogságáért mindenre képes. Még a látszólag lehetetlenre is. De vajon tette mennyire számít etikusnak még a mai fejlődő világban is? Bele kellett volna törődnie a fiatal párnak, hogy számukra már csak az örökbefogadás maradt, nehogy kockára tegyék a nagymama életét, vagy helyesen döntöttek és a 60 éves nő gesztusa megható inkább? Ezt mindenki maga döntse el. Szerintünk jól sült el, és csak ez számít, meg a pici élet, aki így a világra tudott jönni!

betöltés...