Kihullott az összes haja a 17 éves lánynak – az édesanya ezt csinálta a kopasz fejével

Sok nő számára nagyon fontos a frizura és főleg a fiatal lányok foglalkoznak sokat azzal, milyen legyen a hajuk. De mi történik akkor, ha hirtelen kihullik a hajad?

A 17 lánynak, Madisyn Babcock-nak gyönyörű haja volt, sokan irigyelték is érte. De a lánynál hirtelen foltos hajhullás jelentkezett. Talán el tudjuk képzelni, mit jelenthetett ez a fiatal lány számára. De ő és édesanyja egy igazán kreatív megoldást alkalmaztak, írta az APlus.

https://twitter.com/madbab__/status/921471721055584257

Madisyn édesanyja művész, és ezért egy igazán egyedi megoldást talált ki lánya számára.

-Az édesanyámat mindig is inspirálta a művészet. Mindig is arra ösztönzött, hogy önmagam legyek, és hogy szeressem a virágokat. Tudtam, hogy ő lesz az, aki majd a fejbőrömet befesti, mesélte Madisyn az APlus-nak.

Wanna know a secret? The CTP moms are just as beautiful, talented & awesome as their daughters! Madi wanted some custom…

Publiée par Chelsea Taylor Photography sur Mardi 26 septembre 2017

A képek fantasztikusak!

A fotós, Chelsea Taylor készített a lányról több képet is, és követte átalakulását.

-Madisyn azonnal elfogadta, hogy kihullott a haja, és ezzel meg is mutatta kortársainak azt, hogy fogadják el magukat és szeressék szépségüket, úgy, ahogy az megadatott, – még akkor is ha ez a szokványostól eltér, mondta a fotós az APlus-nak.

When you realize that October starts tomorrow which means it's almost time for The Walking Dead, Stranger Things, Halloween, Fall leaves, flannel shirts & ARKALALAH!!!!!

Publiée par Chelsea Taylor Photography sur Samedi 30 septembre 2017

Micsoda fantasztikus fiatal lány! Igazán csodálatra méltó, ahogy ezzel megbirkózott is egy ilyen szép dolgot kreált! Az egész világ megcsodálja őt!

betöltés...