Kínai és orosz természetgyógyászok elképesztő gyógymódja fájdalom ellen – Aluminium fólia

A módszer feltalálói, a kínaiak és az oroszok, már régóta alkalmazzák ezt a kissé bizarr gyógymódot. Állításuk szerint igen hatékony kezelési mód, segítségével könnyedén megszabadulhatunk az ízületi problémáktól.

Ha hát-, váll- vagy derékfájással küzdünk, vessük be a háztartási fólia csodálatos képességeit. A kínai természetgyógyászok hatékony módszere mifelénk még kevésbé ismert, de épp itt az ideje kipróbálni, hiszen a beszámolók szerint a betegek 80\%-nál eredményes volt. Bármilyen fájdalom megszüntetésére ajánlják, sőt még a műtét utáni hegek, komolyabb vágások is hamarabb gyógyulnak a fólia alkalmazása által.

Csupán annyit kell tenni, hogy a fájó testrészt, végtagot, vagy a műtéti heget be kell tekerni több rétegben alumínium fóliával. Ezt a burkolatot rögzítsük, hogy ne mozduljon el. A kínai szakemberek szerint minden nap kell alkalmazni a kezelést, egy éjszakán át kell rajtahagyni a fájdalmas testrészen. Legalább 10-12 napon át folyamatosan végezzük a fóliázást, ezután egy hét szünetet kell tartani, majd, ha szükséges, megismételhetjük.

Bármilyen fájdalom kezelésére alkalmazták már hatékonyan. Ide sorolható az isiász, hát-, nyak-, kar-, láb-, reuma- és ízületi fájdalom is.

Az alumínium fólia erős gyulladásgátló hatással rendelkezik, így hamar megszünteti a problémát. Segítségével a meghűléstől is könnyedén megszabadulhatunk. Ebben az esetben a lábra kell tekerni a fóliát 5-7 rétegben, és rögzíteni egy pamut zoknival. Egy órát tartsuk ott, majd távolítsuk el, tartsunk 2 órás szünetet, és tegyünk új borítást ismét egy óráig. Egy héten keresztül ismételhetjük a kezelést.

Az emberi testben jelenlevő őssejtek egy meghatározott mezőben kommunikálnak egymással. Néha zavar keletkezhet ebben a mezőben, és megbomlik az energetikai egység. A fólia, mint egy óriási nagyító, növeli az energiát, és lehetővé teszi a felbomlott rend helyreállását.

A fólia megakadályozza a külső sugárzások bejutását is, ezáltal védi minden káros anyagtól az emberi szervezetet – állítják a fóliás módszert alkalmazó szakemberek.

betöltés...