Ilyen gyönyörű nő lett Szandi lányából – Fotók

Szandi lánya felnőtt

Hihetetlen, hogy milyen gyorsan repül az idő, ezzel pedig Szandi is tisztában van, akinek lánya most ünnepelte 18. születésnapját. Az énekesnő megosztott egy 2000-es és egy friss fotót Blankáról, így köszöntötte őt a jeles nap alkalmából. Nem túlzás kijelenteni, hogy gyönyörű fiatal nővé érett.

View this post on Instagram

A 8 órás hírek után a Mokkában lesz egy beszélgetés velem!🙂

A post shared by Szandi (@szandi_hivatalos) on

“Mintha most lett volna”

“Mintha most lett volna, hogy a vártnál egy hónappal korábban 1640 grammal de hála a jó Istennek makk egészségesen megszületett első gyermekünk, Blanka. Sosem fogom elfelejteni, amikor először a kezemben tarthattam ezt kis törékeny testecskét. Az idő hihetetlen gyorsasággal elröpült és ez a drága pici lány ma pontosan hajnali 4 óra 5 perckor nagykorú lett! Édes kislányom! Legyél mindig ilyen tiszta tekintetű, nyílt szívű, szeretettel teli, mint amilyen most vagy. Nagyon büszkék vagyunk Rád! Isten éltessen sokáig 18. születésnapod alkalmából!” – írta Szandi a fotóhoz.

Különleges torta

Szandi elmondása szerint egy különleges tortát szeretett volna készíteni Blankának, a meglepetés pedig sikerült is, ráadásul tengerimalacok formájában.

betöltés...