Sós, vizes lábfürdő, avagy a szervezet nagytakarítása

Jelentem: nagymamásodom! Férj szerint: “macskád is van, lábat áztatsz, most már csak kötögetned kéne!”, de nevetni fogtok, tényleg itt ülök az asztalnál, alattam egy lavór, amit két hete vettem, benne egy jókora marék só és egy pici szappanka. Én pedig tökre élvezem, ahogy átjárja a testemet a forróság és a lábaim bizseregnek.

Annak idején az anyai nagyanyám hetente egyszer vett ilyen fürdőt. Ő mondjuk az a típus volt, akinek egyedül megszületnie volt nehéz, soha életében nem dolgozott, élvezte a gazdag férje által biztosított életet. Így persze, hogy voltak szépészeti rituáléi, bizonyos napok, amiken bizonyos dolgokat csinált. Ilyen volt a lábáztatós nap, ami ötven éven keresztül a hét adott napján mindig megvalósult, akkor is, ha cigány gyerekek potyogtak az égből.

És erre most itt ülök én és elkezdtem nagymamásodni, mert a lábam a sós vízben ázik, én meg hovatovább erről írok nektek és most már tuti, hogy ez a sztori jut rólam eszetekbe ahelyett, hogy sugárzó és bájos énem lenne előtérben. No mindegy, most már üsse kavics.

Az alábbi bejegyzést több portálról ollóztam össze, remélem hasznosnak vélitek majd és lesznek követőim.

Lábáztatás sós vízben, avagy a szervezet nagytakarítása

Edénytől függően 3-4 liter 40 C fokos 10\%-os sós vizet készítsünk. Este, vacsora után legalább két órával, tegyük lábainkat a tálba, a víz érjen a bokákig, és hagyjuk, hogy jól melegedjünk át, táguljanak a talp pórusai.

A szervezet nagytakarításával felérő terápiának mellékhatásairól nincsenek ismereteink, 6 – 7 alkalom után a pozitív hatások jelentkeznek.

A lábfürdő vizének színe a kezelés alatt megváltozik, attól függően, hogy melyik szervünk méregtelenítése aktivizálódott: – ha citromsárgás, akkor a vese, húgyhólyag, – ha narancssárga, köszvény, reuma vagy ízületi bajok, – barna színeződés esetén a májfunkciókra kell tekintettel lenni, – a zöldes szín az epe, szív, ér- és emésztőrendszer hibáira utal, – sötét szín esetén pedig a nehézfémek, cukorbetegség jelei mutathatók ki.

Az anyagcserezavarok, a magas vérnyomás, az emésztőrendszeri gondok, a gyulladásos folyamatok tünetei 7-8 alkalom után érezhetően mérséklődnek.

Az ülő foglalkozást végző személyek ödémáit gyakorlatilag eltünteti a kezelés.

Mint sok minden más természetes gyógymód ez is a csodával felér, aki teheti, próbálja ki és nem fog csalódni benne.

betöltés...