Az anya furcsa nyögést hall a bébiőrön keresztül. Berohan a szobába és látja, hogy a gyerek nincs egyedül

Jelenleg nagyon könnyű gyerekeinket ellenőrizni hiszen rengeteg elektromos eszköz áll rendelkezésünkre. Kamerák, bébiőrzők, ezek mind jeleznek ha valami nincs rendben például a babával a szobában. Roy és Anita Roger is gyerekeket nevelt de az ő idejükben sokkal egyszerűbb volt a technika. A bébiőr azonban az ő gyerekük életét is megmentette.

A pár már nagyon szeretet volna gyereket de a feleség nehezen esett teherbe. Három terhessége is volt de mindhárom alkalommal koraszüléssel végződött, mesélte Oprah Winfrey-nek.

Bernita így érezte magát akkoriban:

“Az a szeretet amit a gyereked iránt érzel, akit a kezedben tartasz és akiről gondoskodsz, határtalan. De aztán egy idő után rájössz, hogy egy űr tátong majd a szívedben, s ezt az űrt semmi sem töltheti meg.”

A pár azonban nem adta fel, továbbra is szerettek volna gyereket és még az örökbefogadáson is gondolkodtak.

Egyszer csak megjelent ez a kis kóbor cica Midnight az életükben, nagyon örültek neki. Igaz, hogy nem gyerek volt de a pár szeretettel gondoskodott róla. Varázslatos módon egy évvel később Bernita terhes lett.

Ez alkalommal minden rendben volt a terhességgel, Bernita pedig egy gyönyörű kislányt szült.

“Meg vagyon róla győződve, hogy Stacey érkezése egy csoda volt.Nem tudom másképpen leírni azt, ami történt. – annyira régen vártunk már arra, hogy terhes legyek, igazán különleges az, ami történt.”

Vannak olyan szülők, akik soha nem engednék gyermeküket az állatok közelébe, de a család esetében a kis Stacey életét a háziállat mentette meg. Midnight ugyanis imádta a kislányt és szinte már testőrként viselkedett. Bernita és Roy soha nem fogják elfelejteni azt, ami ezután történt.

Mikor Stacey hat hetes volt, megbetegedett. A gyerekorvos azt mondta, egy sima megfázásról van szó, hazamentek és betették a gyereket a kiságyába aki békésen elaludt. Bernita bekapcsolta a bébiőrt, és visszament a nappaliba a szüleihez, akik épp látogatóban voltak náluk.

Egyszer csak Midnight jelent meg a nappaliban, felugrott Bernita ölébe. Az anya először nem értette miért teszi ezt a macska, és ellökte magától őt és a macska eltűnt. De mikor furcsa, félelmetes hangokat hallott a bébiőrön keresztül azonnal a gyerekszobába rohant.

Midnight nyávogott így, hogy segítséget kérjen. Stacey ugyanis nem kapott levegőt és az arca már kékült is.

A család gyorsan elment a kórházba a picivel ahol szerencsére a kezelés után már jobban lett. Az orvosok azt mondták, még éppen időben jöttek.

Ha a macska nem jelez aznap esete, Stacey valószínűleg nem élne.A lenti filmben láthatsz részleteket az esetről és erről a fantasztikus négylábúról. Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal és családoddal a Facebook-on, ha Te is úgy gondolod, hogy a háziállatok is lehetnek hősök!

betöltés...