A horoszkópod megmondja, hová utazz a nyáron!

Talán korainak tűnhet a nyaralással foglalkozni a farsangi időszakban, azonban a rutinos utazók bizony már nézegetik az ajánlatokat, ugyanis ilyenkor lehet a legnagyobb kedvezményeket kifogni, ráadásul a választék is ilyenkor a legnagyobb. Nézzük, hogy mit üzennek Neked a csillagok a nyárról!

Bak, Kos, Skorpió: Észak-Afrika

Ha a három csillagjegy egyikébe tartozol, akkor bizony sok nehézségen estél túl az elmúlt időszakban. Ilyenkor érdemes keresni az új dolgokat, de csak módjával!

Tökéletes úti cél lehet Számodra Egyiptom vagy Tunézia, ahol a hotelek, amelyek többsége a tengerpart közvetlen közelében helyezkedik el, minden igényt kielégítenek, amit egy pihenni vágyó nyaraló csak kívánhat.
A sivatagi oázisok, a tengerparti tevegelés, a mennyei fűszerek illatát árasztó bazárok forgataga elfeledteti Veled minden gondod.

Oroszlán, Halak, Mérleg: Mallorca

Az elmúlt év sikeresnek mondható, de lehet, hogy egy kicsit túlpörgetted Magad, erre pedig oda kell figyelni.

Hiába minden siker, ha nem marad időd arra, hogy élvezd a kemény munka gyümölcsét.

Éppen ezért ajánljuk Neked Mallorcát, a paradicsomi szigetet, ahol elrejtőzhetsz kicsit a kötelezettségek elől.
Az egyik legszebb spanyol sziget páratlan természeti kincseivel, friss levegőjével garantáltan kisimítja a szarkalábakat a szemed alól.

Bika, Szűz, Nyilas: Törökország

Lezárult életed egy fontos szakasza, ami egyben azt is jelenti, hogy valami új nyitánya előtt állsz. Két világ határán egyensúlyozol, ami kalandokat sejtet és hatalmas lehetőségeket is tartogat.

Törökország minden szempontból ideális Neked: földrészek, kultúrák, népek és szokások vibráló egyvelege, ahol minden esély megvan arra, hogy megtalálod, amit keresel.

Vízöntő, Ikrek, Rák: Görögország

Szerencsére semmi komoly probléma nem ütötte fel a fejét az életedben, ami lehetőséget ad arra, hogy rendezd soraidat és megerősítsd az Önmagadba vetett hitedet.

Éppen ezért Görögország a Neked való úti cél, ahol az emberek kedvessége, az ételek és italok zamata, és a nap ellenállhatatlan ereje természetes módon tölti majd fel tartalékaidat.

betöltés...