Titkok a barna szeműekről, amelyeket néha ők sem tudnak, pedig nagyon különlegesek

A barna szemnek több gyönyörű árnyalata van a mogyorószíntől a majdnem feketéig. Mit mond el rólad, ha barna a szemed?

A világon a legtöbb ember barna szemű, főleg, mert a melegebb vidékeken az erős napsütés miatt több pigmentáció van a szemben, hogy védjen az UV sugaraktól.

A barna szem mégis nagyon különleges, nincs olyan mély pillantás, mint a barna szemű emberé, annyi érzelmet világos szem nem tud sugározni, mint egy mélybarna.
A barna szeműek nagyon független személyiségek, nem hódolnak be senkinek, mindig az újat, a jobbat keresik az életben. Egy kutatás szerint a többiek megbízhatónak tartjék a barna szeműeket.

Kedvesebbek, barátkozóbbak a világos szeműeknél, és praktikusabbak, de mindig a szívükre hallgatnak, az az első. Vidámak, élvezik az életet, mindig feltalálják magukat, és bíznak a szerencsében, optimisták, depresszióra nem hajlamosak, de szeretik magukat biztonságban érezni egy társ mellett.

Néha nehezükre esik kifejezni magukat szavakkal, és annak ellenére, hogy barátkozóak, szeretőek, hajlamosak elunni magukat, akkor útra kell kelniük. Jó szeretők, és sokszor elbűvölik a világos szeműeket, jó párost alkotnak egy zöld szeművel.Egyetlen hibájuk, hogy néha elvesztik a fejüket, és akkor hisztisek lehetnek.

betöltés...