Válassz egy mola képet és nézd meg, mi az üzenete számodra!

A mola egy hagyományos, sokszínű textil kézimunka, amelyet több anyagréteg kivágásával és egymáshoz illesztésével állít elő a Panamában élő kuna közösség.

Válassz ki egy molát és olvasd el csodálatos üzenetét:

1. Nyugalom

A gondolataid hatalmas erővel bírnak, hiszen ezek működtetnek mindent. De a gondolatok és ötletek mit sem érnek, ha nem teszünk azért, hogy azok valóra váljanak! Ennek a képnek az az üzenete számodra, hogy tarts egy kis szünetet! Rendezd ötleteidet és tisztázd gondolataidat! Ennek köszönhetően haladsz előre a kitűzött céljaid felé! Eléggé aktív és buzgó ember vagy, ezért néha zavarosak a gondolataid és sokszor hozol döntéseket a pillanatnyi hangulatodnak megfelelően. Nyugalom! Rangsorold az ötleteidet, és azokkal foglalkozz, amik segítségével boldogabb leszel és eléred álmaidat! Ne feledd, a tudat olyan, mint a víz, amikor nyugodt és békés visszatükrözi a világ szépségeit. Ha zavaros, akkor nem tükröz vissza semmit.

2. Jólét

Azért kaptad ezt az üzenetet, hogy emlékeztessen, hogy minden a motivációdon múlik. A motivációs erőd a cselekedeteidre, a cselekedeteid pedig a sorsodra hatnak. Tehát győzd meg magad, hogy te vagy életed tervezője! Fogadd el, hogy minden, ami jó, megérdemelsz! Nem kell egy nap alatt elérned a céljaidat, a lényeg az, hogy minden nap haladj előre, még akkor is, ha a napot felhők takarják el. Meglátod majd, hogy minden nappal közelebb jutsz céljaidhoz és életed sokkal boldogabb, gazdagabb lesz. Ma veted el a jövőd magjait!

3. Áramlás

Azért kaptad ezt az üzenetet, hogy bár a dolgok nem mindig úgy alakulnak, ahogy szeretnéd, ne feledd, hogy minden okkal történik! Ha ezt meg tudod érteni, akkor sokkal kielégítőbb és boldogabb lesz az életed. Az élet olyan, mint egy folyó. Folyik a saját medrében és nem fordul vissza soha. Te se menj az árral szemben, hiszen amikor elfojtasz valamit, azzal gondot okozol magadnak. Így minden alkalommal, amikor problémád adódik, a legjobb dolog, amit tehetsz a harc helyett, hogy megérted és elfogadod, ezáltal pedig eltávolítod magadból.

4. Szeretet

Ennek a képnek az az üzenete számodra, hogy nincs okod arra, hogy büntesd magad a múltad miatt. Minden, amit tettél, lehetőségeidhez mérten a legjobb döntés volt. Engedd hát el a múltat szeretettel és köszönd meg neki a tudást, melyet adott! Életed minden eseménye, része egy nagyobb tervnek. Valószínű, hogy utad során lesznek majd nehézségek, akadályok előtted, ám szeretettel, odaadással, kitartó munkával jó dolgok történnek majd veled. Szeress mindent, mert az igaz szeretet az univerzum legnagyobb ereje!

betöltés...