2 órát gyalogolt a hóban mert munkát keresett – egy találkozás egész életét megváltoztatta

Art Bouvier étteremtulajdonos épp a saját étterme parkolójánál állt, amikor látta a 18 éves Jhaqueil Reagen-t a hóviharban gyalogolni. Art megkérdezte a fiút hová megy ebben az időben. A fiú azt mondta, egy állásinterjúra megy és elmondta Art-nak, milyen címen várják őt.

A férfi rájött, hogy az még 10 km gyalog és Jhaqueil már 6 km-re volt a lakásától.  Art azt tanácsolta a fiúnak, hogy üljön buszra, és aztán elváltak útjaik.

Art-nak fél óra múlva valami dolga volt és akkor látta, hogy a fiú még mindig gyalogol hóviharban. Art megállt a kocsijával és megkérdezte a fiút miért nem ment busszal. Ő azt válaszolta, hogy nincs pénze buszjegyre. Art-ra olyan nagy hatással volt a fiú határozottsága, hogy felajánlotta neki, elviszi kocsival az állásinterjúra.  Sőt azt is mondta neki, hogy ha nem kapja meg azt a munkát, amire jelentkezik, akkor nála dolgozhat az étteremben.

A fiúnak nagyon alacsony fizetést ígértek a munkahelyen, de ez nem tartotta őt vissza attól, hogy 16 km-t gyalogoljon a hóviharban. Jhaqueil végül is nem kapta meg az állást, de Art felvette őt az éttermébe, ahol jobb körülmények között és több fizetésért dolgozik.  Szerintünk igencsak megérdemelte ezt az állást.

Nézd meg a lenti filmet és kérjük oszd meg barátaiddal, ha Rád is olyan nagy hatással volt, mint ránk!

betöltés...