A fulladástól mentette meg testvérét a 10 éves Jacob – ezt a trükköt egy akciófilmben látta

Az Egyesült Államok Detroit államában élő 10 éves fiút most hősként ünneplik hazájában mert 2 éves öcccsét a haláltól mentette meg, írta az WXYZ.

Jacob és öccse Dylan épp otthon voltak a nagymamával, amikor a tragédia történt. A nagyi épp Dylant akarta lefektetni amikor Jacob látta, hogy nyitva maradt a ház hátsó ajtaja. Jacob kiment és akkor látta, hogy testvére az úszómedencében fekszik mozdulatlanul.

Jacob azonnal tudta mit kell tennie. Beleugrott a medencébe és csodával határos módon sikerült kihúznia testvérét. Jacob később elmesélte, hogy a San Andreas nevű filmben látta azt, amit ő is kipróbált.

–  Egy földrengés miatt cunami történt a filmben, a szereplő lánya fulladozott a vízben, az apjának pedig ki kellett mentenie őt, mesélte Jacob a WXYZ-nek-

A fiú újraélesztette öccsét majd hívta a nagymamát, aki azonnal ki is hívta a mentőket. Ekkor még nem voltak biztosak abban, hogy Dylannal minden rendben lesz.

Szerencsére a kisfiú rendbe jött és már másnap elhagyhatta a kórházat, testvére hősies cselekedetének köszönhetően. Ez a hír eljutott a San Andreas című film főszereplőjéhez is. Mikor Dwayne Johnson, a főhős meghallotta ezt, a Twitteren jelezte, mennyire értékeli Jacob tettét. Ezt írta?

-Hűha! Fantasztikus cselekedet! Igazán nagy tapsot érdemelsz Jacob, hogy megmentetted öcséd életét! Igazi hős vagy! Büszkék vagyunk Rád!DJ.

Dwayne azonban úgy gondolta, még többet is tehetne a fiúért ezért meghívta őt és családját egy forgatási napra.

Igazán köszönet jár Jacobank hősies tettéért hiszen a kis Dylan sérülés nélkül felépült. Jacob igazán minden dicséretet megérdemel. Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal, hogy ők is olvashassanak Jacobs hőstettéről!

betöltés...