10 jele annak, hogy rátaláltál az „ikerlángodra”

Aki kicsit is jártas a spirituális világban biztosan hallott az „ikerláng” kifejezésről. Tulajdonképpen egy azon lélek két különböző testben való létezéséről van szó. Amikor az ikerlángoknak sikerül egymásra találniuk és egyesülnek, az univerzum energiái megmozdulnak köszönhetően ennek a két nagyon hasonló lélek egymásra találásának.

Amikor sikerül rátalálnod az ikerlángodra, az olyan érzés, mintha egész életedben ismerted volna az illetőt, pedig még csak most találkoztatok. Ha némi útmutatásra, és segítségre lenne szükséged, mert úgy érzed történt már ilyen veled, de nem vagy biztos mégsem abban, hogy tényleg az ikerlángodba botlottál, akkor ez a 10 jel segítségedre lehet.

1. Egy nagyon erőteljes kötődést érzel iránta, olyat, amilyet még soha azelőtt

Ha úgy érzed, hogy az összes gondjaidról képes lennél elfeledkezni, ha a közelében vagy, akkor minden bizonnyal ez az ember olyan energiákkal rendelkezik, amik nagyon jó hatással vannak rád.

2. Már azelőtt voltak álmaid róla, mielőtt belépett volna az életedbe

Már biztos tapasztaltál számos szinkronicitást, mint például, mikor véletlenül nézel az órára 11:11-kor, vagy pont az a dal jár az eszedben, ami 2 perc múlva meg fog szólalni a rádióban. Ez is hasonló dolog, hogy már megálmodtad őt, még mielőtt találkoztál volna vele.

3. Úgy érzed, hogy vannak közös tapasztalataid ezzel az emberrel, még az előző életetekből

Minél több időt töltesz vele, annál inkább beugranak régi közös emlékfoszlányok, ami erős érzelmeket válthat ki belőletek a közöttetek lévő szoros kapcsolatnak köszönhetően.

„A te szíved és az én szívem régi jó barátok.”Hafiz

4. Annak ellenére, hogy ugyanazon a lelken osztoztok mégis jelentősen különböztök néhány dologban

Az ikerlángod olyan mélységekig képes megérteni téged, mint ahogyan senki más, ám a felszíni dolgokban nagyban különböztök, például személyiségben, viselkedésben, ízlésben stb. Mégis tökéletesen kiegészítitek egymás erősségeit és gyengeségeit.

5. Nagyfokú telepátia létezik közöttetek

Képes vagy megérezni, ha éppen rólad beszél valahol, vagy ha éppen rád gondol. Gyakran a betegségek is egyszerre döntenek le benneteket a lábaitokról. Az ő fájdalma a te fájdalmad is és fordítva.

6. Lehet, hogy az első találkozás alkalmával még nem éreztétek késznek magatokat, hogy egy ilyen fokú köteléket kezelni tudjatok

Az ikerláng típusú kapcsolatok a legerősebben a Földön éppen ezért nagyfokú szellemi, spirituális és érzelmi felkészültséget igényel, ha elsőre nem is tudtatok megbírózni, évek múltán, mikor már az univerzum is jónak látja, újra egymásra találtok.

7. Az élet nehézségei ellenére is folyton támaszt nyújtotok egymásnak

Bármilyen nehéz is legyen a körülmény egymás segítségére, támogatására mindig számíthattok. Érzitek, hogy bármi történjék soha nem lennétek képesek cserben hagyni egymást. Ugyan azért a közös célért pedig elképesztő energiákkal vagytok képesek küzdeni, míg arra is nagy hangsúlyt fektettek, hogy az idő múlásával együtt jobb emberekké váljatok.

8. A legkisebb időtartamú szétválás is kibírhatatlannak tűnik, mert a legjobban csak egymás társaságában tudtok létezni

Az egyedül töltött idő alatt csak még jobban rájössz, hogy nem tudsz a másik nélkül élni és a kapcsolat csak még erősebbé fonódik. A külön töltött idő alatt, akár fizikai tünetek is jelentkezhetnek, amiket a másik hiányának érzése táplál.

9. Mióta ismered őt többet tanultál saját magadról, mint azelőtt

Olyan mély érzéseket tapasztaltál, amikről azelőtt azt sem tudtad, hogy léteznek benned. Az ikerlángod végre megmutatta, milyen érzés is az érzelmek hullámvasútján ülni, de nyugodt lehetsz, mert bármilyen nehézség is jön, ő mindig ott lesz, hogy fogja a kezed.

10. Bizonyára vannak dolgai, amik számodra nagyon idegesítőek, mégis át tudsz nézni ezeken, és nem csinálsz belőlük problémát

És ez bizony az iránta érzett feltétel nélküli szeretetből fakad. Tudatában vagy annak, hogy a legjobban csak ketten tudjátok egymást megérteni, és tudod, hogy összetartoztok ennek a nem mindennapi „ikerláng kapcsolatnak” köszönhetően.

betöltés...