Melyik embertől félsz a legjobban? Rettegésed árulkodik rólad

Vigyázz, kire böksz rá!

Kitől ráz ki a hideg?

Nézd meg ezt a nyolc embert és válaszd ki azt, akitől a legjobban félnél egy sötét sikátorban. A fotók egyébként az 1800-as években készültek és különféle súlyos, mentális betegségben szenvedő betegeket ábrázolnak.

1.

Ha az első személytől félsz a legjobban, akkor gyerekkorodban akaratos kölyök voltál, szerettél uralkodni, másokat irányítani. Noha ez a vezetői képesség már nagyjából kikopott belőled, nem ijedsz meg, ha neked kell megmondanod egy csapatnak, mit és hogyan csináljon. Kívülről vidámnak, örömtelinek tűnsz, a fejedben azonban néha sötét gondolatok kavarognak. Gyakran előfordul, hogy amennyiben nem kapod meg, amit akarsz, hatalmas hisztit csapsz.

2.

A második képen szereplő illető hozza rád a frászt? Akkor hamar kijössz a béketűrésből, nem bírod sokáig visszafogni a haragodat. Szerencsére ettől eltekintve remek a természeted: barátságos vagy és bárkivel könnyen teremtesz kapcsolatot. A kis dühkitöréseiden pedig dolgoznod kell, mert a többség csak ezek miatt fordult el tőled. Megér ez neked ennyit?

3.

Ha a harmadik embertől ráz ki a hideg, akkor nagyon erős képzelőerővel rendelkezel, néha már olyannyira elmerülsz az álmok világában, hogy elveszíted a kapcsolatod a valósággal. Inkább egyedül, mint társaságban szeretsz lenni, hiszen ilyen helyzetben maximálisan átadhatod magad a fantáziálásnak. Nagyon önálló figura vagy, nincs szükséged másra ahhoz, hogy érvényesülhess. Mindig kavarognak a fejedben új ötletek, inspiráló gondolatok.

4.

Kettős személyiséggel áldott meg a sors, ha a négyes képtől rohannál ki a szobából. Képes vagy rendkívül bulis, szórakoztató társaság lenni, aki mindenkit megnevettet, de vannak olyan napjaid, amikor csak és kizárólag egyedül akarsz borongani, gondolkodni, felüdülni. Nyugi, akik valóban kedvelnek, azok úgy fogadnak el téged, ahogy vagy – elviselik a hangulatváltozásaidat.

5.

Akinek az ötödik képtől áll fel a szőr a hátán, az kívülről egy csendes, határozott, érzelemmentes embernek tűnik, pedig valójában olyan vonzerővel rendelkezik, hogy képes bárkit magához láncolni. Hogy mi is lehet pontosan a titka, azt talán soha nem tudja meg senki: lehet, hogy a zárkózottsága, az egyenessége vagy a hűvössége az, ami letaglózza a világot? Az biztos, hogy mindig ügyel a külsejére és arra, hogy minden szem rá szegeződjön.

6.

A hatodik kép arról árulkodik, hogy egy nagyon „lelkis” ember vagy, aki könnyen megbántódik, és még könnyebben érez bűntudatot – jellemzően azért is, amit nem ő, hanem más csinált. Leginkább egy mimózára hajazol, akire nagyon kell vigyázni, különben az egész éjszakát sírással tölti el. Sokszor háttérbe szorítod önmagad, és inkább a környezeted problémáival, ballépéseivel foglalkozol, így azonban benned csak halmozódnak a negatív érzelmek. Fogd vissza azt a nagy szívedet!

7.

Gondolkoztál és rájöttél, hogy a hetedik képen látható személy az, aki halálra rémít? Akkor hajlamos vagy a túlzásokra, nem mindig tudod, hol a határ. Néha kicsit sok vagy az embereknek, a többségnek ugyanis nem veszi be a gyomra azt, ha valaki ennyire pörög, mint te. Nem csupán a cselekedeteidben, de magaddal szemben is nagyvonalúan viselkedsz és ha csak titokban is, de elhiszed, hogy jobb vagy másoknál. Imádod a versenyhelyzeteket, veszíteni azonban nem szeretsz.

8.

Romantikus jellem vagy, ha a nyolcasra böktél rá, az érzelmeid, nem az eszed irányít. Emocionális beállítottságod miatt már többször is arcon vágott a világ kegyetlensége, ezért gyakran megbánod, hogy nem racionális, logikus döntést hoztál. Nagyon szép vagy, gyönyörű vonásaidat, csakúgy, mint remek tulajdonságaidat előszeretettel dicsérik. Hiszel az emberi jóságban, mindenkinek adsz egy második esélyt. Mi azonban azt tanácsoljuk, keményedj meg egy kicsit, mert így nagyon nehéz napok várnak rád.

betöltés...