El van átkozva? Ilyen csúnyán hagyták faképnél Angelina Jolie-t

Azt hittük, ennél szerencsétlenebb nem lehet, de mégis.

Londonban forgat

Nincs könnyű helyzetben Angelina Jolie. Nem elég, hogy jelenleg Londonban forgat, a gyerekeket a bíróság Brad Pittnek ítélte, még a szerelemben sincs szerencséje. Érthető, hogy magányában úgy döntött, igent mond egy vakrandira, de az este során csúnyán felsült, egyáltalán nem úgy alakult a találkozó, ahogy azt eltervezte.

What’s your favorite scene from The Tourist?❤️

Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) által megosztott bejegyzés,

Vakrandin járt

A színésznő barátja unszolására belement, hogy elmenjen egy vakrandira. A titokzatos partner állítólag egy menő brit tőzsdeügynök, akivel nagy nehezen össze is hozták az estét. Ám minden katasztrófába torkollott, amikor Jolie a megbeszélt találkozóra nem egyedül érkezett, hanem két barátnőjével állított be.

“Teljesen lelombozta, hogy Angie nem egyedül érkezett” – mondat egy közeli forrás. Nagyjából fél óráig feszengtek a kínos csendben négyesben, majd a fickó a legősibb trükkel lépett le: fontos üzleti telefonhívásra hivatkozva azonnal el kellett mennie. Ciki!

?

Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) által megosztott bejegyzés,

Kétségbeesett

Érthető, hogy Jolie kétségbeesetten szeretne párt találni. Hiába választották meg már számtalanszor őt a világ legszebb nőjének, a férfiak egyszerűen menekülnek előle. Ennek az is lehet az oka, hogy Brad Pitt ellen folytatott lejárató-hadjárata nagyon sok embernél elrúgta a pöttyöst. Valljuk be, ilyen nőven nem szívesen randiznánk mi sem.

?

Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) által megosztott bejegyzés,

betöltés...