Vicces autóhirdetések, amelyektől szem nem marad szárazon!

Még megérjük, hogy a jövőben külön szakma fog arra épülni, hogy valaki kreatív és vicces apróhirdetéseket kreáljon akár a gépjárműdet, akár a gyereked kinőtt ruházatát, akár egy porfogó vázát szeretnél eladni. Tény, hogy gyakran marketing szakemberek nagy műgonddal készült, ám lezsernek és spontánnak tűnő sorai ezek, de az eladók fantáziáját sem kell újabban félteni.

Négy olyan autóhirdetést mutatok nektek, amelyektől fix, hogy legszívesebben te is vásárolnál egy verdát. Isteniek, egytől egyig:

Opel, ami sosem kop el

“Opel ami sosem kop el…haha. Ha ki szeretne tűnni a rengeteg Suzuki és fehér F Astra közül ne habozzon, vegye meg ezt, ugyanis most rendkívül olcsón lehet az öné ez az egyhatos magyarorszagon marharitka 3 ajtós szentgotthárdi csoda romlottszalámikék színben, dohányzó férfitulajtól. Az elmúlt 21 évben több 100szor volt jégeső Ausztriában, na ez az autó mindegyiknél jelen volt és az összes jól el is verte. Harcolt az alpesi téli útsózással is, de sajnos itt is gyengének bizonyult, mert rohadtul rohad. Cobra 11-ben minden tömegkarambolban részt vett, de sérülések nélkül úszta meg őket. Motor-váltó-kuplung viszont teszi a dolgát szépen, a maga 160 ezer kilométerével és a kimondhatatlanul sok lóerejével. Full fapad, de legalább nem romlik el benne semmi, nem úgy mint a francia bagett hazájából érkező förtelmeken. Egynyaras teligumikkal és osztrák rendezett papírokkal dobta utánam egy labanc parasztbácsi. Disznószar szagú vunderbaum és jódlis kazetta ajándék annak, aki nem kőt bele semmibe és beletörődik abba, hogy ez egy fosch.
Mangalica, betonkeverő, gillette-penge, pamutzokni és semmilyen csere nem érdekel, vagyis de… Porsche 911, Panamera és hasonló árkategóriájú gépjárműre szó nélkül elcserélem.
A kepéken látható hó csak dekoráció, az ár nem tartalmazza. A narancssárga indexburának semmi köze a Fideszhez, ezt a hirdetést Orban Viktor nem támogatta.”
 
forrás, fotó: olx.hu

Ford Fiesta, 33 éves

“Eladó ford fiesta rettenet! 950 ccm! 5 literes fogyasztás! Nem dohányzó, svájci professzor felesége használta, hogy a birtokon lévő tóhoz kiautózzon minden nap, fűtött garázsban állt mindig, márka szervízben kizárólag gyári alkatrészekkel szervizelve, törésmentes. Vezetett szervízfüzet, ha akarod ezt le is írom neked egy füzetbe csak hozzál magaddal azt is. (jó a négyzetrácsos is). Összegezve amire épp akarod, csajodnak boltba járos, vagy csak a gyerekek a kertben, hogy kiéljék magukat rajta, benne, alatta. Vagy csak, hogy kimenj veretni vele a szántásba, vagy a Julikát akarod felszedni a szomszéd faluban, még mindig jobb mintha egy kemping bicikli csomagtartóján kéne megreszelned. Azért ne tűsarkúba szálljon be. A szélvédője be van repedve, de Julika úgy is kancsal és az oldalablakon néz kifele. Ha hozol egy elosztófedelet (1500pénz az új) és aksit akkor lábon elviheted. Papírt, majd te adsz nekem képeslap formájába, ha haza értél vele!(már itt nálunk a faluba feladhatod indulásnál) Szarul nem jössz ki, mert ha csak eladod a négy kereket alóla és lehúzod hasán a méhbe már csak az élmény miatt is megérte. Nekem se időm, se energiám rá és a szomszéd faluban is elfogytak a Julikák. Ha alkudni akarsz, akkor 40ezer az ára és 30ért viheted így alkudtál 10et! szólj az elején mennyit akarsz alkudni és úgy lövöm be az árat. csak ne értetlenkedj. köszi
 
forrás, fotó: hasznaltauto.hu

Volkswagen Golf, 35 éves

Eladom a G1-emet, ha valaki építeni akar, vagy csak utál télen a buszmegállóban állni. 80′ as kislámpás 3 ajtós. A kaszni jó állapotú, minimális lakatolnivaló van rajta, nem volt törve! A színe mattpiros: ) 1.3-as II. Polo motoros központi befecsis 5 gangos sárkány 5L-es zabálógép: ) Vizsgáztatni és forgalombahelyezni kell. Kivonták, mert b. sztam átíratni. A kábelezését nem árt átnézni. Általában működik, de azért a paksi atomerőmű vezérlését nem bíznám rá arra a gólyafészekre ami a műszerfal alatt van: ) Egyébként jó alap, a belseje is kulturált. Akit érdekel, 160 pisztolyorrú Mátyásért viheti: ) Ez mondjuk lehet kevesebb is. pl. 8db Deák: )Esetleg robogót beszámítok, de csak olyat, ami akkor is beindul, ha már otthagytad nálam, különben utánadtolom: )

És hogy főnök, mennyi a vége? -Hát mentem már vele 160-at is: ))) De ment volna még többet is, csak elszakadt a vontatókötél: )Arra meg, hogy miért adom el, azt tudom mondani, hogy van egy BMW-m és inkább beletankolok duplaennyit, mert ebben félek: ) Nem azért adom el mert szar, hanem azért, mert Volkswagen, én meg nem vagyok mazohista. Utaztam eleget a 47-es fapados villamoson: ) De aki erre izgul, annak nem állok az útjába: ) Ha több f. szságot akarsz még hallani az autóval kapcsolatban, hívj fel és garantáltan megkapod: )))

Ui: akinek nincs humorérzéke, kérem ne hívjon fel, ne küldjön felháborodott mailt, hogy hogy van képem ezért a fostalicskáért elkérni ennyit! NEM KELL MEGVENNI! Miért, talán mások nem kérnek el még többet bontószökevényekért? Büdösbunkóparasztoknak úgysem adom oda, mégha egy 0-t hozzárak sem, mert nem létszükség eladnom. Akit meg tényleg érdekel, tesz egy ajánlatot, oszt vagy elfogadom, vagy nem.

GYIK: előzetesen a felesleges telefonálások elkerülése végett még pár gyakori kérdésre válaszolnék:

VOLT-E TÖRVE: -természetesen nem, hogy gondolsz ilyet egy 30 éves autónál? Még szervízbe is tréleren hordták Wolfsburgba és a legyek is elkerülték (a színe miatt), sőt még a gólya is melléfosott: )
HÁNY KM VAN AZ AUTÓBAN? -A Km óra állása szerint, de igény esetén oda tekered, ahova akarod! NEMDOHÁNYZÓ? -Háá hogyapicsábane, ez az egyetlen nemdohányzó autó az országban, há még a hamutálat is kimostam: )
NŐI TULAJ? -persze, nekem is p. nám van, sőt az előző EGYETLEN női tulajdonosa is rendszeresen saját kezűleg cserélte az olajat 5000km-enként, nehogy a szervízben elsumákolják és rosszabb minőségű olajat rakjanak bele, mint a gyárilag előírt ásványi eredetű MTZ-kbe használatos Botond: )Sőt, hidegen sem nyomta neki üveghangon soha a rendkívüli műszaki érzékkel megáldott hölgytulaj, mert azt még egy nő is tudja, hogy ezt nem szabad, mint ahogyy a parkolóban sem odab. szni az ajtót a másik kocsinak: )Az egyetlen egy szépséghibája, hogy a gázpedál alatt van egy lyuk a szőnyegen.
GARÁZSBAN TARTOTT? -hát nem gondolod, hogy kinthagytam a garázsban? Velem aludt az ágyban, amíg az Asszony vigyázott a garázsra, nehogy túlságosan lehüljön, különben nem indult volna a fos BMW-m: )
MILYEN KIVITEL? – ez a limitált szériában gyártott, eredetileg a román piacra tervezett Foschtalitschka Edition, de a románoknak nem kellett. Azt mondták, nem tudják befogni elé a lovat, mert túl alacsony és mindig a motorháztetőre szarik.

-Remélem ennyi kérdéssel már sikerült meggyőznöm a tisztelt vevőket, hogy ez a nemzeti műkincs az évszázad vétele: ) Ez a hirdetés azért lett ilyen, hogy a sok rossz kupecszöveg között legyen egy színfolt és jókedvvel nézegetsd tovább a hirdetéseket! Szép napot! : ) Ui: Ja, közkívánatra meghirdettem a család másik fostalicskáját, a VW T3 Újságosbódét: )”

forrás, fotó: hasznaltauto.hu

Honda Civic

“Vigyétek mert kell a pénz a büntetésre! : ) D16 turbo, 250Le, épített motorbelsővel. 282 fékek elöl, ültetett futómű, 16os alufelnik, rozsdamentes karosszéria, költségmentes motor és futómű, gyönyörű VTi félbőr belső. Nem csak a képeken ilyen szép, a valóságban is”
A fotó stílszerűen rendőrségi gyorshajtást igazoló “drága” kép:
forrás, fotó: hasznaltauto.hu
betöltés...