A kisfiú vízfejűnek született, de az orvosok megdöbbenek, hogy néz ki hat év múlva

Jillian Hartmann nagyon boldog volt amikor megtudta, hogy terhes és kisfia lesz. De boldogságát nemsokára kétségbeesés váltotta fel. Kisfiánál Robertnél vízfejűséget állapítottak meg az orvosok, mikor Jillian a terhesség 19. hetében volt.

A vízfejűség egy nagyon komoly betegség, a fej vízzel telik meg és emiatt a kisbaba feje nagy lesz, a normális fejméret háromszorosára is duzzadhat.

Az orvosok többször is azt javasolták Jilliannak, hogy szakítsa meg a terhességet. Az orvosok szerint ha Robert túléli a szülést, soha nem lesz normális élete. Sőt, azt is mondták, hogy tántorogva fog járni és nyáladzani fog.

De Jillian döntött, Robert megérdemli, hogy éljen. A kisfiú túlélte a szülést. Sok imának, ölelésnek és szeretetnek köszönhetően Robert bebizonyította, hogy az orvosok tévedtek.

Ma Robert hat éves is kiváló egészségnek örvend. Jó kifejezőkészséggel rendelkező, intelligens kisfiú aki szeret zongorázni és ipad-ezni. Bár néha tanulási nehézségekkel küzdenek, Jillian büszke arra, hogy fia megtanult számolni, olvasni, felismeri az állatokat, a formákat, a színeket.

Hála a család szeretetének és az orvosok kitartó munkájának, és a két sisaknak, amit a fejére készítettek. Robert napról napra fejlődik, meglepetést okozva ezzel orvosainak.

Robert az elmúlt hat év alatt többször esett át agyműtéten és minden nap harcol egészségéért. Azóta egy öccse is született, Mason, akit teljes szívéből szeret.

“Most van egy tolószéke és egy járó szerkezete. -mondta Jillian a Little Things-nek. “Nagyon erős akarata van és képes bemászni a székbe. Nagyon frusztrálja, ha mások megpróbálják őt betolni.”

Robert története igazán inspiráló. Bebizonyítja, hogy szinte bármit elérhetünk, ha akarjuk és harcolunk érte. Meg vagyunk róla győződve, hogy nagyon szép jövő vár rá. Neki és egész családjának nagyon sok szerencsét kívánunk a jövőben.

betöltés...