A Szaturnusz retrográd mozgásba kezdett! 3 csillagjegy igen kemény leckét fog kapni a következő időszakban

A Szaturnusz retrográd mozgásba kezdett! Nézd meg, hogy a te csillagjegyedre ez hatással lesz-e!

A bolygók közül a Szaturnusz nem egy könnyű eset, hiszen gyakran okoz kellemetlenségeket, kudarcokat, késéseket, de ezzel tanulásra ösztönzi az embereket, így téve kitartóbbá, erősebbé és sikeresebbé őket. Ha a Szaturnusz retrográd mozgásba kerül, márpedig április 17-étől ebben a fázisban lesz, akkor feladja mindenkinek a leckét, de a végén a legtöbb ember értékes tapasztalatokkal lesz gazdagabb.

A Kos és retrográd mozgásban lévő Szaturnusz

A Kos csillagjegyűek hosszú megpróbáltatások elé néznek, ami éppen a retrográd mozgás miatt következik be, de még számolni kell kudarcokkal, visszalépésekkel is. A Kos csillagjegyűek a napokban több, a karrierjük, munkahelyük szempontjából fontos dolgot kell meghozzanak, így ha nem voltak megelégedve az eddigi körülményekkel, most lehetőségük van új munkát keresniük, amely megfelel a vágyaiknak. Azon Kosok, akik saját vállalkozásukat irányítják, ők is sok mindent tanulhatnak, tapasztalhatnak a következő időszakban, és kudarcokkal, csalódásokkal is számolniuk kell.

A Rák csillagjegyűek komoly párkapcsolati leckét kapnak

A Rák csillagjegyűeknek nem lesz most könnyű a szerelmi életük, hiszen a retrográd mozgásban lévő Szaturnusz megnehezíti a dolgukat a következő hónapokban. Lesznek olyanok, akik szerint ki kell lépniük a jelenlegi kapcsolatukból, amely nem vezet sehová, amelynek nincs jövője. Mások meg azt érzik, hogy meg kell menteniük a kapcsolatukat, így változtatásokat eszközölnek, és megpróbálják új alapokra építeni a párkapcsolatukat. Lesznek olyanok, akik új lakásba költöznek a párjukkal, hogy ott új életet kezdhessenek, és akár gyereket is vállalhassanak. Emellett a Rákok a következő hetekben megtanulnak felelősséget vállalni a tetteikért, kiállni az igazukért, és tisztelni önmagukat, valamint másokat.

A Skorpióknál pénzügyi problémák léphetnek fel

Nem túl jó hír, hogy a Skorpió csillagjegyűek a következő időszakban pénzügyi nehézségekkel kell szembenézniük, a tartozásaikat törleszteniük kell, és a tartalékaik is drámaian apadnak. Azonban a retrográd mozgásban lévő Szaturnusz arra is felhívja a Skorpiók figyelmét a következő 3 hónapban, hogy nem minden a pénzről szól, és megtanulják majd, hogy mi az igazi érték az életben.

betöltés...