A világ legkeményebb állásinterjújának indult, de ami azután jött, arra senki sem számított

A Cardstore nevű, létező cég egy nem létező állást hirdetett meg, ahová sokan jelentkeztek, az interjúkat pedig kamerával rögzítették – írja a Mashable.


Az interjúztató közli a munkafeltételeket: állómunkáról van szó, szükséges az orvostudományi jártasság, jó, ha a jelentkező otthon van a pénzügyi területeken, eredményes a konfliktuskezelésben, erőssége a konyhaművészet. Ezek mellett heti 135 órát kell dolgozni, a 24 órás ügyelet sem ritka, a szabadnapokról pedig ne is álmodjon a jelentkező.

Felháborodás, majd örömkönnyek

És ha ez nem lett volna elég, kiderült, hogy nincsenek juttatások, de még fizetés sem. A kezdetben lelkes jelentkezők itt kezdenek el méltatlankodni, embertelennek tartják a körülményeket.

Aztán az interjúztató kijelenti, jelenleg is több milliárdan töltik be ezt a pozíciót, és nekik egy rossz szavuk sincs ezzel kapcsolatban. Édesanyáknak hívjuk őket.

A videó apropója tehát a közelgő anyák napja volt. Az „átvert” jelentkezők közül sokan elérzékenyülnek, volt aki a könnyeivel küszködött, mindenki meghatódott az édesanyjára gondolva.

forrás

betöltés...