A 10 legnagyobb divatbaki, amit minden nő elkövethet

Bizony, a nők is hajlamosak hibázni, főleg ha a divatról van szó. A következőkben szeretnénk bemutatni nektek pár alapvető, és sajnos gyakori hibát, melyet öltözködés, és szépségápolás közben el tudtok követni.

1. Túl sokat mutatsz magadból

Attól, hogy mindened kiteszed, egyáltalán nem leszel dögös. Ráadásul ez az egyik leggyakoribb hiba, a divat nagykönyvekben. Persze néhány esetben szemet hunyhatunk a dolog felett, például ha mondjuk még 20 évnél is fiatalabb vagy. Ez a tökéletes kor arra, hogy megmutasd a köldöködet, és megtanuld, attól függetlenül, hogy mindent megmutatsz, egyáltalán nem pozitív értelemben fogod magadra felhívni a figyelmet.

2. “Muffin top”

Azt hiszem ezt nem kell különösebben kifejteni. Mindannyian szeretjük, az alacsonyabb, kényelmes farmereket. De ha van rajtunk egy kis felesleg figyeljünk oda, hogy bizony egyáltalán nem mutat valami jól az a kis húsos “túlcsordulás”

3. Megragadni a múltban

Bizony! Akármilyen hihetetlen, ez az egyik leggyakrabban elkövetett hiba a nők között. Főleg a 40-es 50-es években járó hölgyekre jellemző, hogy hajlamosak leragadni egy-egy időszaknál életükben. És egyszerűen nem hajlandóak elismerni, hogy megváltoztak. Vagy egyszerűen csak a világ, és a divat változott. Mindenki szeretne megőrizni egy bizonyos képet magáról, de hiba ha ehhez görcsösen ragaszkodunk. Nem biztos, hogy jól áll az a pántos póló ötven évesen. Ezért nyissunk nyugodtan az újra, és kezdjünk vele kísérletezni.

4. Nem a megfelelő a méret.

A következő gyakori hiba a listánkon, természetesen ha úgy viselünk egy ruhát, hogy az egyáltalán nem illik ránk. Túl nagy vagy esetleg túl kicsi. Lényegtelen, hogy melyik az igaz, higgyétek el, hogy rosszul fogtok benne kinézni. Legyünk akár sportos, akár vékony, akár kissé molettek, az alakunknak szüksége van rá, hogy pont a méretünknek megfelelő ruhákat válasszunk.

5. Rosszul megválasztott anyagok

Bár a szintetikus anyagok jelen vannak a legtöbb öltözetben. Akárhogy is nézzük, minden nő életében eljön az az időszak, amikor bizony meg kell néznie a ruhájának cimkéjén leírt összetevőket. Természetesen nem arról van szó, hogy mától csak selyemben járhattok, de igen… a minőség sokkal többet ér mint akár 5 kiegészítő rajtunk.

6. “Túlragyogni” mindent

Egy csinos kis összeállítás, pár gondosan kiválasztott ékszer. Ez igen! De túlzásokba esni nem szabad. Az egyenesen a legnagyobb baki amit odakint elkövethetsz. Ez esetben bizony mindenki el fog kerülni messziről téged. Tényleg csak az esetben javallott, ha tombol benned a karácsony szelleme, és egész évben karácsonyfát akarsz játszani!

7. Túl kreatív harisnyanadrág

Rendben, szeretjük a harisnyát. Lehet őket párosítani tunikával, egy hosszabb felsővel, pulóverrel, és szinte bármivel. És tényleg nem a tornaterem az egyetlen hely, ahol viselheted a szóban forgó ruhadarabot. De bizony itt is könnyen túlzásokba lehet esni. Van aki ügyesen eltalálja a dolgokat, de általában túlzásba viszik az emberek, ahogy a rövid farmerszoknya alá vett harisnyanadrágot is.

8. A túlságosan kamu csokiszín

Barnító kabinok, festékszóró, és egyéb otthoni barkácsmegoldások. Mind-mind nagyon hülye megoldás. Pedig a legtöbb nő előszeretettel használja, ha nem elégedett saját arcának színével. Mégis azért tudnunk kell hol a határ. A túlzásba vitt barnító, bronz és narancssárga szín, nagyon csúnya is lehet. Biztos vonzani fog pár rosszalló tekintetet, ráadásul hölgyeim, a férfiak sem szeretik.

9. A megfelelő fehérnemű

Talán ez a legnagyobb divathiba amit valaki elkövethet. A megfelelő fehérnemű kiválasztásához egyáltalán nem kell rakétatudósnak lenni. Bár a megfelelő darabok kiválasztása néha fáradtságos munka lehet… mégis az egész erőfeszítésünk mehet a lefolyóba, ha ezt a fontos lépést kihagyjuk.

10. Tiszta cipők

Azt hiszem ezt nem kell ecsetelni. Bár általában a férfiak esnek ebbe a hibába. Azért figyeljünk oda mi is, hisz rengeteget ronthat az összképen. Ne felejtsük el egy – egy havas, vagy esős nap után letisztítani cipőnket. És hanyagoljuk a képen látható darabokat.

betöltés...