A férj lefotózta terhes feleségét, de amikor meglátta a képet…nem hiszek a szememnek!

Az óceánparton fotózta le 9 hónapos terhes feleségét, azonban az egyik kép olyan tökéletesre sikerült, hogy profi fotósok is megirigyelhetnék!

A floridai pár, Angelina és Dan Mozer úgy döntött, készítenek néhány képet a szinte mindenórás kismamáról, a terhesség utolsó napjait mesés környezetben megörökítendő. Nem kellett sokat utazniuk: lesétáltak az óceán partjához, adott volt az idilli környezet egy boldog, békés fotó elkattintásához:

Mutatjuk a teljes fotót is, egyszerűen hihetetlen, vajon mennyi esélye volt annak, hogy pont beleugrik egy delfin? Alapból sem sűrűn jönnek ilyen közel a parthoz, de hogy pont sikerült egy vízből kiugrást megörökíteni…még gyönyörűbb lett az eredetileg is szép és idilli pillanatot megörökítő fotó.

Az anyuka persze megosztotta a képet a facebookján, és a kép hihetetlen sebességgel terjedt el az interneten – most hozzátok is megérkezett. A kisbaba azóta megszületett épen és egészségesen, és biztosak vagyunk benne, hogy ezt a képet nagyon sokszor meg fogják neki mutatni szülei. 🙂

betöltés...